به گزارش نارحبر به نقل از فارس، سایت خبری تحلیلی مشرق نوشت: مقام معظم رهبری در بیانات خود در سالروز ارتحال امام راحل به مقولات مختلفی اشاره کردند که از جمله آنها بحث “مشاوران خائن دولت آمریکا” بود.
معظمله در تحلیل علت محاسبات پی در پی غلط دشمنان ایران، به نقش تعدادی از مشاوران ایرانیِ خائن در شکل دادن به این محاسبات –در دولت آمریکا- اشاره کردند و گفتند: این مشاوران خیانتکار نه تنها به کشور خود بلکه حتی به آمریکاییها هم خیانت میکنند چرا که با این مشورتهای غلط موجب شکست خوردن آنها میشوند.
“رویگردان شدن مردم ایران از دین، روحانیت و نظام اسلامی” نمونهای از مشورتها و محاسبات غلطی بود که حضرت آیتالله خامنهای به آن اشاره و خاطرنشان کردند: علاوه بر بیان این حرفها از جانب آمریکاییها که تحت تأثیر مشاوران ناآگاه و خائن است؛ معدود افراد سادهلوحی نیز در داخل کشور این سخنان غلط را در رسانهها بیان میکنند.
تنها چند ساعت پس از این بیانات راهبردی و برداشته شدن نقاب از چهره “مشاوران خائن دولت آمریکا” بود که فردی به نام “عباس میلانی” در یک توییت نوشت:
“وقتی «رهبر» در سخنرانی سخت طولانی و تکراری خود هم وحشتزده است و هم تهدید می کند و هم وهمیات خود را به جای واقعیت می گیرد و راه حل خروج از بحران را هم تکرار شعارهای تو خالی نابخرد گذشته می بیند برافتادن بساط رژیم دور نمیتواند بود.”
مسئله اما جالب میشود وقتی که بدانیم عباس میلانی کیست که اینچنین واکنش عصبی و غیر منطقی را علیه سخنان رهبر معظم انقلاب نشان میدهد…
*عباس میلانی خود را در صفحه توییتر اینگونه معرفی میکند: “مدیر برنامه در مطالعات ایرانی دانشگاه استنفورد. پژوهشگر در هوور”. در فضای مجازی اطلاعات بیشتری هم از او وجود دارد که میگوید میلانی ساکن کالیفرنیا و استاد علوم سیاسی (گویا در دانشگاه استنفورد) است.
تا اینجا زندگی آقای میلانی نسبتا شخصی است. اما اندکی کاوش در چیستی “اندیشکده سیاستگذاری عمومی یا همان نهاد هووِر” که میلانی در آن به پژوهش اشتغال دارد؛ نقش مشاوره این فرد و امثال او در دولت آمریکا و در نهادهای مشابه را آشکار میکند.
“هووِر” اندیشکدهای است با نفوذ در دولت آمریکا مرکّب از رجال نامی این کشور از قبیل دانلد رامسفلد، کاندولیزا رایس و مایکل لدین (از فعالان پروژه براندازی در ایران).
درباره هووِر گفته میشود موسسهای است که قصد دارد صلح را برای آمریکا حفظ و تضمین کند.
انستیتو هووِر همچنین درباره آقای میلانی هم این توضیحات را ارائه میکند: “عباس میلانی محقق و مدیر پروژه دموکراسی ایران در موسسه هوور است. علاوه بر این میلانی مدیر مطالعات ایران در دانشگاه استنفورد است. تخصص او روابط آمریکا و ایران و فرهنگ، سیاست و امنیت ایران است.”
درباره میلانی حاشیههای زیادی در بحث فعالیت در جبهه ضد انقلاب و اپوزسیون ایرانی هم وجود دارد. میلانی که در سالهای اولیه انقلاب از ایران خارج شده؛ مدعی است که به دلیل فشارهای عدهای حزبالهی از ایران خارج شده. او همچنین در آمریکا ارتباطاتی با اشخاصی مثل اکبر گنجی، بهرام بیضایی و… نیز دارد.
بر اساس محتویات سایت بنیاد هووِر؛ این نهاد علاقه زیادی به سخنرانیها و نظرات میلانی در موضوعات مختلف نشان میدهد و فعالیتهای او به زبان فارسی، بخش کوچکتری محسوب میشود نسبت به آنچه میلانی در پروژههای سیاسی خود به زبان انگلیسی انجام میدهد.
او در یکی از صحبتهای خود راجع به رهبر انقلاب گفته است: قدرت اقتصادی رهبر انقلاب اصلا قابل مقایسه با شاه نیست. اقتصاد ایران فسادزده و بیدر و پیکر است. و ایران یکی از فاسدترین کشورهاست!
یک خوانش ساده از نظرات ابراز شده میلانی نشان میدهد که او مدافع بهاییها و معارض روحانیت است. ضمن اینکه نظرات عجیبی مثل همکاری آمریکاییها در انتقال قدرت از شاه به روحانیون در انقلاب اسلامی سال ۵۷ نیز دارد!
میلانی همچنین در بحبوحه فتنه ۸۸ نیز مصاحبهای به زبان انگلیسی پیرامون فتنه دارد که طی آن حضور عدهای اغتشاشگر در خیابانها را برای خود “لحظه دلچسب” میخواند و تصریح میکند که نظام اسلامی دیگر نمیتواند ادامه بدهد!
او در همان مصاحبه ۱۳ سال قبل خود تصریح دارد که از آیتا… خامنهای جز یک سایه بیشتر نمانده است!
اکنون از آن مصاحبه میلانی در سال ۸۸ حدود ۱۳ سال میگذرد و توییت اخیر میلانی نیز شاهد دیگری از اثبات یک محاسبه غلط و خیانت به دو ملت ایران و آمریکاست…
از حرفهای هیجانی و بیمنطق او درباره سخنان رهبر معظم انقلاب که بگذریم؛ همه در ایران و آمریکا باید بدانند که جمله “برافتادن بساط رژیم دور نمیتواند، بود” را کسی گفته که ۱۳ سال قبل هم همین مدعا را داشت اما امروز در حیرت پیروزیهای پیاپی ایران، مجبور به تمدید وعدههای خود به بهانههای عجیبتر است.
انتهای پیام/