کلاهبرداری در پوشش تبلیغات فضای مجازی

رئیس پلیس فتا فرماندهی انتظامی استان مرکزی گفت:با توجه به گسترش کسب و کارهای اینترنتی و لزوم انجام تبلیغات در فضای مجازی به منظور جلب مشتری،فروشندگان کسب و کارهای مجازی باید مراقب کلاهبرداران و شیادان سایبری باشند

به گزارش  نارخبر به نقل از دیار آفتاب؛ سرهنگ “احسان آنقی”در تشریح این خبر بیان داشت :در پی شکایت یکی از شهروندان اراکی مبنی بر کلاهبرداری ۴۰ میلیونی از وی در فضای مجازی موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا استان قرار گرفت.

وی افزود:شاکی که در کسب و کارهای فضای مجازی مشغول به کار می باشد در اظهارات ابتدایی خود بیان داشت که به منظور تبلیغ کسب و کار خود در فضای مجازی مبلغ ۴۰ میلیون ریال برای شخصی واریز کرده است اما پس از آن دیگر پاسخگو نبوده است.

سرهنگ آنقی باد اشاره به شناسایی متهم در ادامه تحقیقات کارشناسان پلیس فتا استان مرکزی خاطر نشان کرد: با توجه به مستندات موجود و بررسی های تخصصی صورت گرفته ، وجه سرقت شده از شاکی پرونده با رصد حساب های مجرمانه در نهایت مسدود و متهم اصلی پرونده شناسایی و طی گزارش تکمیلی به مراجع قضایی معرفی شد.

وی با اشاره به بازگشت وجه کلاهبرداری شده به حساب شاکی اراکی،افزود: به افراد ناشناس در فضای به هیچ‌وجه اعتماد نکنید و در صورتی که نیازمند تبلیغات در فضای مجازی بودید می توانید از طریق درگاه های مطمئن و شرکت ها و افراد شناخته شده اقدام نمایید و از واریز هرگونه وجه برای افراد ناشناس پیش از احراز هویت خودداری کنید.

این مقام انتظامی در پایان ضمن هشدار در خصوص خریدهای اینترنتی بیان داشت:در هنگام خرید به تبلیغات فریبنده‌ی فروشگاه‌هایی که در بستر شبکه‌های اجتماعی در حال فروش کالاهای خود می‌باشند توجه نکنید و خریدهای خود را از سایت‌های معتبر و دارای مجوزهای قانونی انجام دهید و به نماد اعتماد الکترونیکی سایت‌های فروشگاهی دقت کنید.

انتهای پیام/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *