فرهنگ عاشورا مغفول مانده است

امام جمعه ساوه با بیان اینکه فرهنگ عاشورا مغفول مانده است گفت: ما باید فرهنگ عاشورایی را سرلوحه کار خود قرار دهیم چراکه در برابر ترویج آن مسئولیت داریم و باید با تبیین صحیح آن جوانان را از عشق حسینی سیراب کنیم.

به گزارش نارخبر ، حجت‌الاسلام جعفر رحیمی در جلسه مشترک شورای فرهنگی عمومی و ستاد امر به معروف و نهی از منکر اظهار کرد: بعد از ۱۴۰۰ سال که از واقعه عاشورا می‌گذرد می‌بینیم که هر روز این داغ بیشتر می‌شود و مردم با پوشیدن رخت عزا در ایام محرم آن را بیش از پیش پاس می‌دارند.

وی با بیان اینکه فرهنگ عاشورا مغفول ماندن است افزود: ما باید فرهنگ عاشورایی را سرلوحه کار خود قرار دهیم چراکه در برابر ترویج آن مسئولیت داریم و باید با تبیین صحیح آن جوانان را از عشق حسینی سیراب کنیم.

امام جمعه ساوه در ادامه با بیان اینکه در حوزه عفاف و حجاب نباید کار سلبی انجام داد خاطرنشان کرد: ما باید تلاش کنیم معروف‌ها را در جامعه ترویج دهیم که این موضوع در درازمدت باعث کاهش منکرات در جامعه خواهد شد.

رحیمی تصریح کرد: در حوزه امر به معروف و نهی از منکر باید سیره اهل بیت را پیش بگیریم و با زبان نرم و کار ایجابی این فریضه مهم را اجرا کنیم.

روز ساوه نام‌گذاری شود

معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز در این جلسه بر لزوم نام‌گذاری یک روز در تقویم به نام روز ساوه تأکید کرد و گفت: نامگذاری یک روز به نام ساوه نقطه عطفی در تقویم فرهنگی و اجتماعی شهرستان خواهد بود که باید با برگزاری جلسات کارشناسی و هم‌اندیشی آن را مصوب کرد.

مهدی الیاسی همچنین بر لزوم مشارکت همه دستگاه‌ها در اجرا شدن مصوبات جلسه شورای فرهنگی عمومی تأکید کرد.

دشمن به دنبال جابجایی معروف‌ها و منکرات در جامعه است

رئیس دادگستری شهرستان ساوه نیز در این جلسه با بیان اینکه حوزه فرهنگ، سیاست و اقتصاد با هم هم‌عرض هستند گفت: نباید مقوله‌های فرهنگ، سیاست و اقتصاد جداگانه دیده شود چراکه پیوست فرهنگی یکی از الزامات هر اقدامی است که مانند چتری بر ساوه این حوزه‌ها سایه انداخته است.

ابوالحسن شریفی اظهار کرد: دشمن همواره در تلاش برای جابجایی معروف‌ها و منکرات در جامعه است که موضوع حاصل تهاجم فرهنگی دشمنان طی سالیان اخیر بوده است.

وی با بیان اینکه بد جلوه دادن کارهای خوب از برنامه‌های دشمن در تبدیل معروف به منکر است افزود: شعبه ویژه‌ای به نام امر به معروف و نهی از منکر در دستگاه قضایی تعیین شده که در آن رسیدگی به پرونده‌های این حوزه در دست انجام است.

تعیین شعبه ویژه‌ای در دادسرا برای حمایت از آمران به معروف

دادستان شهرستان ساوه نیز در ادامه این جلسه امر به معروف و نهی از منکر را از موضوعات مهم جامعه اسلامی دانست و گفت: در صورت وقوع حادثه در این حوزه و علیرغم گذشت شاکی، قانون در حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر جنبه عمومی جرم را پیگیری خواهد کرد.

سازنده بیان کرد: شعبه ویژه‌ای در دادسرا و دادگاه برای حمایت از آمران به معروف تعیین خواهد شد که برابر قانون‌های مصوب در این راستا عمل خواهد شد.

ناهنجاری‌ها در حوزه عفاف و حجاب باعث آسیب به خانواده‌ها می‌شود

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر ساوه با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر از واجباتی است که روی زمین‌مانده گفت: اصلاح جامعه در گرو احیای این فریضه الهی بوده و یکی از اهداف قیام امام حسین (ع) نیز زنده نگه داشتن این فریضه واجب بوده است.

حجت‌الاسلام خاکزاد اظهار کرد: یکی از مهمترین اقدامات برای انجام این مهم، داشتن اعتقاد طاهری و قبلی است و در کنار آن باید از ظرفیت‌های موجود برای احیای آن استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه هرگونه ناهنجاری در حوزه عفاف و حجاب باعث آسیب به خانواده‌ها می‌شود افزود: اجرای صحیح این فریضه مهم باعث می‌شود سایر واجبات الهی نیز انجام شود بنابراین نباید از اجرای درست این فریضه مهم غفلت کرد.

به گفته وی برپایی مراسم عفاف و حجاب، آموزش حضوری و غیرحضوری، سرکشی از هیئات مذهبی، راه‌اندازی شورای امر به معروف و نهی از منکر ادارات و … از اقدامات دو ماهه اخیر این ستاد در شهرستان بوده است.

گفتنی است در این مراسم جمعی از حاضران به بیان گزارش و پیشنهاد‌های خود در خصوص موضوع جلسه پرداختند.

انتهای پیام

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *