مرتضی سعیدی نیک رئیس شورای اسلامی شهر ساوه شد

با شروع دومین سال فعالیت شوراهای اسلامی شهر و روستا در دوره ششم، انتخابات تعیین هیئت رئیسه جدید شورای شهر ساوه برای فعالیت در سال دوم این پارلمان محلی در ساوه برگزار شد.

به گزارش نارخبر، در این جلسه “سیدعباس امینی”، “مرتضی سعیدی‌نیک” و “محسن فیاضی” کاندیدای ریاست شورای شهر ساوه شدند که پس از انجام رأی‌گیری، “مرتضی سعیدی‌نیک” و “سیدعباس امینی” مشترکا ۵ رای و “محسن فیاضی” ۴ رای کسب کرده و به مرحله دوم راه یافتند.

 در مرحله دوم انتخابات “مرتضی سعیدی‌نیک ” با ۶ رای، سکان هدایت شورای این شهر را برای یکسال بر عهده گرفت و  “سیدعباس امینی” دیگر نامزد ریاست شورا ۳ رای کسب کرد.

در ادامه رای‌گیری برای سال دوم فعالیت شورای اسلامی شهر ساوه در دوره ششم، با اکثریت آراء “علی بسطام” به عنوان نایب رئیس “احمد حاج امینی” دبیر اول، “سعیده محمودی” نیز به عنوان دبیر دوم و “یدالله مظهر” به عنوان خزانه‌دار انتخاب شدند.

در ادامه این انتخابات با تشکیل هیات رئیسه جدید، مسئولان کمیسیون‌های تخصصی شورای شهر ساوه نیز برای یک سال انتخاب شدند.

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *