علت مرگ ماهیان زینتی دریاچه پارک شهر صنعتی کاوه در دست بررسی است

رئیس آتش نشانی و HSE شهر صنعتی کاوه گفت: علت اصلی مرگ ماهیان زینتی در دریاچه پارک شهر صنعتی کاوه شهرستان ساوه در دست بررسی است.

به گزارش نارخبر؛امید رجب‌زاده گفت :با اطلاع یکی از شهروندان شهر صنعتی کاوه مبنی بر تلف شدن ماهیان زینتی دریاچه تفریحی پارک این مجموعه صنعتی، بلافاصله کارشناسان مربوطه به محل مراجعه و اقدام به نمونه برداری از آب دریاچه برای اطلاع دقیق از آلوده بودن و یا نبودن آن کردند که نتیجه آزمایشات و نمونه‌برداری حاکی از سلامت آب بوده است.

وی افزود: کار بررسی تلف شدن حدود هزار قطعه ماهی قرمز زینتی در این پارک در دست بررسی است و هرگونه شایعه‌پراکنی و گمانه‌زنی مبنی بر اینکه آلودگی آب دریاچه موجب از بین رفتن ماهیان شده براساس نتیجه آزمایشات انجام شده، مورد تائید نیست.

رجب‌زاده بیان کرد: از آنجاکه شرایط خاصی برای نگهداری ماهیان قرمز زینتی نیاز است براین اساس دلیل اصلی تلف شدن ماهیان به صورت تخصصی در دست بررسی است.

وی بیان کرد: در حال حاضر هزاران ماهی زینتی در دریاچه وجود داشته و مشکل خاصی وجود ندارد.

انتهای پیام

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *