منابع مالی حاصل از عوارض زیست محیطی و سهم معادن در ساوه فعال می شوند

استاندار مرکزی گفت: منابع مالی حاصل از عوارض زیست محیطی یا حقوق دولتی در حوزه سهم معادن در ساوه فعال می‌شوند تا مسیر پیشرفت این شهرستان هموار شود و شتاب گیرد.

به گزارش نارخبر به نقل از ایسنا ؛فرزاد مخلص‌الائمه شامگاه پنجشنبه سوم آذرماه ۱۴۰۱ در نشست هم اندیشی بررسی مشکلات شهرهای غرق آباد، نوبران، آوه و ساوه که با حضور مدیران استانی و شهرستانی در سالن جلسات فرمانداری ویژه ساوه برگزار شد اظهار کرد: شرکت‌های تولیدی و فعالان اقتصادی صنعتی در شهرستان ساوه در مجموع، تراز خوبی در حوزه مسئولیت اجتماعی خود دارند که باید قدردانی کرد و انتظار می‌رود با فعالیت بیشتر در ایفای مسئولیت اجتماعی خود بیش از گذشته فعال شوند و اینطور نباشد که بار مسئولیت اجتماعی در چند شرکت و واحد تولیدی خلاصه شود.

وی در ادامه گفت: در خصوص تامین آب شرب ساوه نگرانی‌هایی وجود دارد اما در سفر هیات دولت، اعتباری معادل ۵۰۰ میلیارد تومان اختصاص یافت و اجرای این طرح شتاب خواهد گرفت که با بهره برداری از این طرح اتفاق بزرگی در حوزه پروژه‌های عمرانی استان که منافع آن عاید مصارف شرب شهری و روستایی  و صنعتی می شود، خواهد افتاد.

استاندار مرکزی در ادامه گفت: به منظور بررسی مشکلات ساوه و شهرهای تابعه جلسه‌ای تشکیل و روند اجرای مصوبات قبلی و پیگیری مصوبات سفر هیات دولت انجام شود و انتظار می رود که مدیران استانی و شهرستانی با تلاش مضاعف پیگیر اجرایی شدن مصوبات باشند.

وی افزود: موضوعاتی نظیر تامین مسکن، خدمات عمومی در حوزه درمان و سلامت، زیرساختی و آموزش و پرورش و … در این جلسه مطرح و با حضور حدود ۲۰ مدیر استانی و شهرستانی بررسی و مسائلی که در حدود اختیارات استان هستند تقسیم کار شد. مصوبات، روز شنبه ابلاغ می شود و دستگاه های اجرایی مکلف هستند ظرف یک هفته گردش کار را ارائه و گزارش کنند.

مخلص الائمه افزود: در خصوص پیگیری‌هایی که باید در سطح ملی مورد بررسی قرار گیرد با پیگیری نماینده مردم ساوه و زرندیه و با تقسیم کار مدیران استانی از طریق مجلس و دولت، اقدامات لازم انجام خواهد شد.

در این نشست روسای شوراهای شهر و شهرداران شهرهای نوبران، غرق آباد، آوه و ساوه به بیان مشکلات این شهرها پرداختند.

کمبود مسکن و لزوم تسریع در احداث طرح اقدام ملی مسکن در شهرهای کوچک، احداث مخزن آب، کمبود زیرساخت در شهرک صنعتی غرق آباد، لزوم اجرای طرح های آبخیزداری و انتقال دامداری ها به خارج از شهر، صدور مجوز برداشت شن و ماسه برای آسفالت معابر، دوبانده کردن جاده ساوه به غرق آباد به منظور کاهش سوانح ترافیکی و جاده‌ای، آسفالت معابر مسکن مهر شهر غرق آباد، سنددار شدن اراضی قولنامه‌ای، بهساری معابر شهر نوبران، نداشتن ساختمان اداری شهرداری نوبران و لزوم تخصیص اعتبار برای تکمیل ساختمان در حال احداث شهرداری، احداث مسکن برای جلوگیری از مهاجرت معکوس، لزوم ارتقای شاخص‌های بهداشتی و درمانی شهر نوبران، کمبود زیرساخت در شهرک صنعتی نوبران، تخصیص اعتبارات ویژه برای شهر آوه، لزوم افزایش سرانه تفریحی و فضای سبز، بهسازی معابر و تقویت مبلمان شهری آوه، ضعف زیرساخت‌های آموزشی، ضرورت بهسازی و مرمت ورودی شهر آوه، افزایش سهم ساوه از ارزش افزوده، تشکیل جلسات کمیسیون ماده پنج در ساوه از جمله مواردی بود که در این جلسه مطرح شد.

انتهای پیام

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *