سرهنگ پاسدار علیرضا مهدی ۹ آذرماه ۱۴۰۱ در آئین بدرقه دانش آموزان ساوجی در قالب کاروان راهیان نور به مناطق جنوب غرب کشور، اظهار کرد: اردوهای راهیان نور ضمن تبیین نقش ایثار و شهادت، به بیان رشادتهای رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس میپردازند که مصداق بارز جهاد تبیین است.
وی از هشت سال دفاع مقدس به عنوان گنجینهای بزرگ یاد کرد که فرصت مناسبی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین اقشار مختلف جامعه به ویژه نسل جوان است و اگر از این ظرفیت به خوبی استفاده شود راهبرد موثری در مقابله با جنگ شناختی و ترکیبی دشمنان خواهد شد.
فرمانده سپاه ساوه از هشت سال جنگ تحمیلی به عنوان نقطه عطف انقلاب اسلامی یاد کرد و افزود: بازخوانی وقایع هشت سال دفاع مقدس در قالب اردوهای راهیان نور، یکی از مولفههای قدرت نرم جمهوری اسلامی و بهترین فرصت برای تبیین ارزشهای دفاع مقدس و از مهمترین شاخصهای جهاد تبیین است.
وی تصریح کرد: شناساندن و معرفی سیره و زندگینامه شهیدان و ایثارگران به نوجوانان و دانش آموزان موجب جلوگیری از انحرافاتی میشود که نسل جوان ما با آن مواجه هستند. چرا که نوجوانان با مفهومهایی نظیر ایثار و از خودگذشتگی، معرفت، شناخت، شجاعت و بصیرت و … آشنا میشوند.
سرهنگ مهدی در ادامه با بیان اینکه اعزام اردوهای راهیان نور شهرستان ساوه به سمت مناطق جنوب غرب کشور به مدت چهار روز از ۹ الی ۱۳ آذرماه با رویکرد یک اقدام فرهنگی و با هدف زنده نگاهداشتن یاد و خاطره شهدا و دوران دفاع مقدس برگزار میشود، افزود: بر اساس برنامهریزی انجام شده دانش آموزان در اردوهای راهیان نور از مناطق عملیاتی شلمچه، اروند رود، یادمان شهدا و … بازدید خواهند کرد.
وی با بیان اینکه برخورداری از فضای معنوی این مناطق و نیز نشستهای بصیرت افزایی در این اردو پیش بینی شده است، گفت: در این اردو چهار روزه ۱۶۰ دانش آموز در قالب چهار دستگاه اتوبوس به مناطق جنگی غرب کشور اعزام میشوند.
انتهای پیام