حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها  الگوی قناعت و ساده زیستی است.

فاطمه زهرا(س) دختر بزرگوار پيامبر اسلام(ص) از شخصيت هاي بزرگ تاريخ بشريت و از همه زنان ممتاز تر و بالاتر است . ایشان به عنوان یک نقطه ی کانونی در محور رشد و هدایت های اخلاقی ،تربیتی جوامع امروزی نقش بسیار ارزنده ای دارند و الگویی برای تمام جوامع بشری هستند.

به گزارش نارخبر،سرکارخانم کرمی ،مدیریت مرکز تخصصی حوزوی ریحانه الرسول سلام الله علیها در گفتگو با نارخبر ضمن تبریک ولادت حضرت زهرا(س) گفت: زندگی حضرت زهرا سلام الله علیها یک زندگی آرمانی نیست ، اگر بنا باشد زندگی حضرت زهرا سلام الله علیها یک زندگی آرمانی باشد پس دست یافتن به آن غیر ممکن و سخت می باشد و مستشکل میتواند اشکال پیدا کند و بگوید هر کسی نمیتواند به آن دست پیدا کند،ولی واقعیتش این است که زندگی حضرت زهرا (س)یک زندگی آرمانی نبود و یک زندگی بود که مثل همه بانوان و همسرتان و دختران بود در کنار پدرش،همسرش و در کنار فرزندانش، که در همه موارد آنچه را که باید بود.( یک زن در ویژگی مادر بودن )و (همسری )و (دختری ) لازم بود ایشان رعایت می کرد.

وی در ادامه بیان کرد: از ابعاد کرامتی حضرت زهرا(س) می توان به پارسایی و قناعت به ثروتی اندک و امکاناتی ناچیز، در عین امکان بهره مندی از بالاترین امکانات را اشاره کرد؛ و اینکه چگونه سبک زندگی فاطمی را چگونه به جوامع امروز انتقال بدیم ،عین همین اصل را ما در قرآن داریم، که در ۱۴۰۰ سال پیش نازل شده است،و همانطور که مستشاران میایند و مطرح میکنند ،که قرآن برای جوامع اون روز ها و مثالها برای آن روز هست ، از شتر دم میزند و قرآن و ار بیابانهای بی علف و بهشت را جایی تعریف میکند که در و آبها هست به خاطر اینکه اون زمان در عربستان اینچنین باغهای نبوده ولی جواب داده میشود که قرآن برای آن عصر نبوده و برای همه اعصار بوده است.

وی افزود :در مورد زندگی حضرت فاطمه هم همینطور اگر ما بیاییم و بگوئیم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها سبک و سیره زندگی برای همان زمان بوده، پس میتوانیم بگوئیم این الگو برای اون زمان بود در حالی که رسول مکرم اسلام (ص) فرمودند: حضرت فاطمه برای همه دوران ها و زمان ها الگو برای عالم است.لذا الگوی حضرت فاطمه را به زمان تطبیق میدهیم، همانطور که در مورد قرآن انجام میدهیم و تنقیح مناط کرده و در زندگی کنونی ساری و جاری میکنیم.

 کرمی افزود: یکی دیگر از ابعاد شخصیّت اجتماعی فاطمه زهرا(س)، انفاق و ایثار اوست. داستان بخشیدن غذا و طعام خود در عین نیازمندی به مسکین و یتیم و اسیر در مدت سه شب پی در پی، در سورۀ دهر (انسان) آمده است.

وی خاطر نشان کرد: خانواده اولین نهادی است که می تواند به تبیین و ترویج سبک زندگی فاطمی اهتمام داشته باشد. بنابراین والدین نقش مهمی در تربیت فرزندانشان با سبک و سیاق زندگی فاطمی بر عهده دارند از این رو در گام اول باید، آگاهی و دانش و شناخت کافی از زندگی و سیره ائمه اطهار (ع) به ویژه حضرت فاطمه زهرا (س) داشته باشند تا بتوانند با آگاهی و دانش کافی به تربیت فرزندانشان براساس سبک زندگی فاطمی بپردازند.

انتهای پیام /

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *