رسانه‌ها باید به رسالت خود در حوزه مهدویت بار دیگر نگاهی عمیق داشته باشند

فیروزی گفت :اعتقاد به ظهور منجي در پايان دنيا موضوعي است كه اكثر ملل، اقوام و قبايل به آن معتقد بوده و هستند. سرچشمۀ اين باور كهن علاوه بر اشتياق دروني و ميل باطني انسان كه به طور طبيعي خواهان حكومت حق و عدل و برقراري صلح و امنيت است، ن.

فیروزی استاد دانشگاه و مبلغ امور دینی در گفتگو با نارخبر گفت :انتظار فرج، در شرایط فعلی، تلاش برای اعتلای اسلام و بسط و توسعه آن در جهان است و همچنین اعتقاد به ظهور منجی در پایان دنیا موضوعی است که اکثر ملل، اقوام و قبایل به آن معتقد بوده و هستندبنابراین؛ کوشش برای شکل‌گیری جهانی‌شدن انتظار ظهور، مصداق بارز انتظار فرج و تمهید مقدمات ظهور محسوب می‌شود، جهانی‌سازی انتظار، به معنای به پذیرش عمومی رساندن باورها، ارزش‌ها و نظام عقیدتی مبتنی بر باور داشت منجی موعود در سطح جهان است.

ایشان بیان داشتند:با توجه به شرایط فعلی بین‌المللی که ابر قدرت های جهان نظم نوین جهانی را تبلیغ میکنند پرداختن به موضوع مهدویت، انتظار و جامعه مهدوی ضروری تر و حیاتی تر شده است.

این کارشناس افزود:در فضای مجازی و رسانه ها میتوان با تولید محتوای جذاب، کوتاه و متناسب با این فضا در حوزه مهدویت به ترویج و تبلیغ مبحث انتظار کمک کرد، این امر یک عزم و پویش ملی را می‌طلبد که هه مسئولین باید به آن اهتمام داشته باشند.

ایشان ادامه داد:ا. فلسفه انتظار، آماده شدن برای زندگی انسانی و آرمانی و آماده شدن مردم برای پذیرش ولایت امام معصوم علیه السلام است. ازاین‌رو، رسانه باید پیشتاز بسیج عمومی برای آمادگی مردم برای پذیرش حکومت اسلامی باشد. بدون شک، اگر نظریه‌ای بخواهد در سطح عموم و نخبگان مطرح شود و به فراخور خود، مخاطب جذب کند، نیازمند فعالیت رسانه‌ای است؛ زیرا نقش این نهاد حساس و تأثیرگذار در معرفی، تبیین و ترویج نظریه‌ها انکارناپذیر است. ازاین‌رو، رسانه این توانایی را دارد که مانند مرکز قدرتمند فرهنگی، ارزش‌های اجتماعی و اخلاقی آموزه‌های مهدویت را تبیین و ترویج کند و با بهره‌گیری از فناوری‌های ارتباطی، بر نگرش و رفتار مردم تأثیر مثبت بگذارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده − 1 =