ماه مبارک رمضان, ماه تولد قرآن, ماه انس با قرآن و ماه بهار قرآن است

ولدخانی کارشناس مذهبی گفت: پروردگار به خاطر رحمت و لطفش به بندگان، روزه این ماه را بر بندگانش واجب نموده و ثواب و آثار عظیمی بر آن مترتب نموده و آن را سپر از آتش دوزخ در قیامت قرار داده است، پیامبر اسلام به این مساله اشاره کردند و فرموند: الصوم جنه من النار؛ روز علاوه بر ایجاد حرکت آدمی به سوی مقامات معنوی انسان را به سوی سلامت از بسیاری از بیماری های جسمی پیش می برد.

ولدخانی نخبه حوزوی و کارشناس مذهبی در گفتگو با نارخبر در خصوص فضیلت ماه مبارک رمضان گفت : رمضان ماه آرامش، استیلای نور حقیقت در دلهاست که خداوند برای انسانهای برگزیده خود مهیا ساخته است.

وی افزود :خداوند روزه ماه رمضان را معین کرده است و بهترین پاداشها را برای مومنان وعده داده است ، چه نعمتی بهتر از توبه برای انسان خطاکار! در فضیلت ماه رمضان همین بس که پیغمبر اکرم (ص) فرمودند: به امت من در ماه رمضان پنج چیز داده می‌شود که به امتهای پیش از من داده نشده است: اول اینکه هرگاه شب اول ماه رمضان فرارسدخداوند به بندگان خود نظر می‌کند و کسی که خدا به او نظر کند، عذاب نمی‌بیند.دوم بوی بددهان آنانی که در ماه رمضان شب‌زنده‌داری می‌کنند خوشبوتر از هرمشکی می‌شود.سوم اینکه: ملائکه شب و روز برای بندگان استغفار می‌کنند.چهارم همانا خداوند بهشت خویش را امر می‌کند که استغفار کند برای بندگان و برای آنان آراسته شود و پنجم اینکه هرگاه شب آخر فرارسد خداوند همه بندگان را می‌آمرزد.

ایشان ادامه داد: رمضان، ماهی است که در آن قرآن نازل شد. ماه مبارک رمضان, ماه تولد قرآن, ماه انس با قرآن, ماه بهار قرآن, و ماه شناخت و بهره بردارى فکرى و عملى از قرآن فرا مى رسد. از این رو باید گفت که بخش اعظم برکات ماه رمضان, در رابطه با قرآن است, و در این ماه باید بذر دستورهاى نورانى قرآن را در مزرعه دل ها بکاریم, تا رشد و نمو کند

ایشان در پایان بیان کردند: پیامبر اکرم(ص) و امامان معصوم(ع) و اولیاى خدا, با قرآن بسیار انس و الفت داشتند, و از فیوضات ظاهر و باطن آن بهره مى بردند, تنها به قرائت ظاهر آیات قرآن اکتفا نمى کردند, بلکه در آیات آن تدبر مى نمودند  ما نیز باید با تدبر در آیات قرآن و بهره گیرى فکرى و عملى از مفاهیم قرآن بر رشد و تکامل ملکوتى خودمان بیفزاییم.

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 1 =