بوسه پیامبر گرامی اسلام صلی الله علیه و آله نیز بر دستان کارگر، مهر تأییدی بر قداست، منزلت و کرامت کارگران شریف به شمار می‌رود.

کارگران بعنوان عضو جدایی ناپذیر تاریخ انقلاب شناخته می شوند و بی شک حق بزرگی بر گردن انقلاب و کشور دارند. با نگاهی کوتاه به تاریخ ، بی شک عملکرد درخشان کارگران را خواهیم دید.همانطور که کارگران در دین مقدس اسلام تکریم شده اند در قانون اساسی کشور هم مورد تکریم واقع شده اند.

علی عباسی ،مدیرآموزش شرکت نورد و لوله پروفیل صفا در گفتگو با خبرنگار نارخبر ضمن تعظیم و تکریم همه کارگران و کارکنان متعهد،گفت : در قرآن کریم و در احکام اسلامی به ارزش کار و فرهنگ کار بهای ویژه‌ای داده شده است. روایتی هست که حتی پیامبر(ص) دست کارگر را می‌بوسید، این عمل پیغمبر (ص) در زمانی که برخی افراد زندگی‌های سلطنتی و پادشاهانه داشتند، بسیار مهم است و این موضوع به خوبی  ارزش کار و کارگر را در دین اسلام نشان می دهد.در قانون اساسی کشورمان نیز وقتی بحث از کار، کارگر و کارمند و یا بطور کلی امر اشتغال می‌شود، به محرومیت‌زدایی‌ها و برآوردن نیازهای جامعه و فقر‌زدایی و ایجاد امکانات و شرایط لازم برای همه مردم در جهت اشتغال اشاره شده است.
ایشان افزودند: جامعه کارگری در عرصه دفاع از انقلاب اسلامی همواره حضور فعال داشته اند . ۱۶ هزار کارگر به عنوان شهید کارگر داریم .در هشت سال دفاع مقدس یکی از اقشاری که نقش خیلی مهمی داشته است کارگران  بوده اند، کارگران در جنگ در رده های مختلف حضور داشتند ،در رده های تک تیر اندازی که پشت خاکریز ایستاده و تیراندازی می کردند تا رزمنده ای که مین ها را خنثی می کرد.
ایشان در خصوص حقوق کارگران در کشور بیان داشتند که با توجه به بحث تورم و تحریم های کشورو شرایط سخت شغلی ،حداقل مزد  کارگران بدون آنکه مشخصات جسمی و روحی کارگران و ویژگی های کار محول شده را مورد توجه قرار دهند باید به اندازه ای باشد تا زندگی یک خانواده که تعداد متوسط آن توسط مراجع رسمی اعلام میشود را تامین نماید که الحمدلله در قانون اساسی کشور به این نکته توجه شده است .
عباسی در خصوص افزایش حقوق کارگران گفت : افزایش ۲۷ درصد حقوق کارگران متناسب با تورم موجود در جامعه نیست و با توجه به مخارج یک زندگی معمولی ،اکثر کارگران این افزایش حقوق را مناسب نمی دانند و البته جادارد از خدماتی که به جامعه کارگری داده شده تشکر نماییم ولی با این حال مشکلات و تگناها بسیار زیاد است و انتظار می رود رسیدگی ها بیشتر شود.
عباسی افزود : از زمانی که رهبر معظم انقلاب موضوع اقتصاد مقاومتی را مطرح نمودند،  نقش جامعه کارگری  و کارافرینان به عنوان مهمترین رکن در پیشبرد موضوع اقتصاد مقاومتی به چشم خورد.کارگران در برپایی نظام جمهوری اسلامی و پاسداری از آن ،نقش بی بدیلی را ایفا کرده اند.لازم است من بعد نیز با تلاش مضاعف در شکوفایی اقتصادی کشور بکوشند و ما ملت ایران اعم از کارگر و کارمند و کارآفرین باید طالب خودکفایی و استقلال طلبی باشیم و نباید در این موضوع سهل انگاری نماییم و می توانیم با افزایش بهره وری که شامل همت و کار مضاعف و از طرفی  مدیریت مناسب هزینه  ها  و اصلاح الگوی مصرف به این امر کمک نماییم.
ایشان در خصوص امنیت شغلی جامعه کارگری گفتند : در کشور ، قانون اساسی، قانون کار و قانون تامین اجتماعی ،برای جلوگیری از به خطر افتادن اشتغال کارگران و حمایت از آنها ، مقرراتی را وضع نموده اند ، قراردادهای کار دائم تا حدودی تضمین کننده امنیت شغلی کارگران می باشند. اما قراردادهای موقت از لحاظ امنیت شغلی برای کارگران تضمینی فراهم نمیکنند و در پایان مدت قرارداد در صورتی که کارفرما با تمدید قرارداد موافقت نکند، اینگونه قراردادها خاتمه یافته تلقی میشوند وکارگر از ادامه اشتغال محروم میگردد. ولی  باید مسئولان امر  تدابیری بیشتری پیش بینی کنند که امنیت شغلی و فکری افراد ذینفع تامین گردد تا نسبت به از دست دادن موقعیت شغلی خود هراسی نداشته باشند.
وی در پایان گفت: مسئولان میتوانند با حمایت از کارفرمایان و کارگران و مدیران به مهارتورم کمک کنند. زیرا یکی از ارکان اساسی  تحقق رشد تولید و مهار تورم این اقشار می باشند.

پایان پیام/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + 8 =