به گزارش نارخبر،به نقل از ایرنا،کیما سیاهپور’ مادر شهید فریدون قلیچ خانی یکی از این خانواده هاست که با ۷۶ سال سن با وجود از دست دادن بینایی همچنان دلی روشن در راه ولایت و رهبری دارد.
مادر شهید در باره فرزندش می گوید : فریدون سال ۱۳۳۶ در خرمشهر به دنیا آمد و با آغاز جنگ تحمیلی به روستای جوشقان شهرستان ساوه مهاجرت کردیم.
وی اظهار کرد : فریدون نخستین شهید این روستا در جنگ تحمیلی بود که شهادت او الگویی برای ده ها جوان دیگر جوشقان شد تا برای دفاع از میهن اسلامی در جبهه ها حاضر شوند.
وی افزود: پسرم وصیت کرد که پس از شهادت ، او را در گلزار روستای جوشقان ساوه به خاک بسپارید.
سیاهپور بیان کرد: این شهید از همان کودکی همواره عشق به خداوند، عاشورا و ذکر مصیبت امام حسین(ع) و پیروی از امام خمینی(ره) را داشت.
وی گفت: ایمان راسخ و عشق به خدا، یاد و نام شهدا را ماندگار کرده و عشقی که در قلب مردم ایران نسبت به شهدا شعله ور شده است، ماندگاری یاد و نام شهدا را روز به روز بیشتر می کند.
وی ادامه داد: پسرم دارای اخلاقی نیکو و خوشرو بود و هر زمان که به مرخصی می آمد، با وجود داشتن وقت کم جویای احوال فامیل و دوستان می شد.
سیاهپور اظهار کرد: شوذب قلیچ خانی (پدر شهید فریدون قلیچ خانی) درد کشیده از جور طاغوت ستمگر و از خدمتگزاران انقلاب اسلامی بود.
این مادر شهید ادامه داد: پیام اطاعت از ولایت به عنوان پیام ماندگار شهداست و اگر رشادتهای شهدا نبود امروز امنیت و آرامش در جامعه حاکم نبود.
وی گفت: فریدون سال ۱۳۵۹ بر اثر اصابت گلوله تیربار گشتی هوایی دشمن در دفاع از خرمشهر به شهادت رسید.
به گفته وی، تامل در وصیت نامه این شهید سندی گویایی برای شناخت بیشتر تمامی شهداست.
** بخشی از وصیت نامه سردار جهاد شهید فریدون قلیچ خانی:
شهادت بالاترین اجر الهی برای انسانی است که در راه خدا مبارزه می کند. مادر جان، بعد از مرگ جسدم را در لباس رزمم بپیچید و در زادگاه پدرم در روستای جوشقان ساوه به دل خاک بسپارید و بعد از مرگ برای من گریه راه نیاندازید تا روحم در دنیای دیگر شاد باشد.
جوشقان از روستاهای بخش نوبران شهرستان ساوه است و زادگاه پدران، مادران، همسران و بستگان ۴۲ شهید گرانقدر است.ک/۴