1397/09/26
salamup.ir
nashrkhabar.ir

گذر از شهر یاقوت‌های سرخ با طعم شیرین نان قندی

2 فروردین 1397 کد خبر : 9886110533

به نقل ا نارخبر، هر منطقه با توجه به سبقه تاریخی خود و فرهنگ و خرده فرهنگ ها و روش های زندگی که در طول تاریخ داشته است، خصوصیات منحصر به فرد خود و همچنین محصولات خاص خود را برای عرضه دارد.

 

این خصوصیات منحصر به فرد عموما در نحوه زندگی، صنایع دستی و سوغات های هر منطقه تجلی می یابد و ذوق و سلیقه مردم آن دیار را برای مسافران و گردشگران نمایان می سازد.

 

استان مرکزی با توجه به قرار گرفتن در مرکز کشور و با توجه به تنوع جمعیتی و فرهنگی که در آن از دیرباز تاکنون وجود داشته است، میزبان فرهنگ های مختلف و به دنبال آن سلیقه های و سوغات های خوراکی متنوعی است که شیرینی طعم سفر به مناطق مختلف این استان را دو چندان می کند.

 

پخت شیرینی سنتی(نان قندی) در ساوه با طعم و عطر دلنشینی که دارد همواره مورد توجه مردم و مسافران این شهر قرار داشته است. این نان در روزگار گذشته با فرارسیدن عید نوروز به عنوان شیرینی برای پذیرایی پخت می شد و با توجه به علاقه مردم به این نان سنتی، پخت آن تا امروز ادامه یافته است.

 

نان قندی از آرد، تخم‌مرغ، ماست، روغن، گردو، شکر و دارچین تشکیل شده است.

 این نان بدون مواد میانی خمیر، به نان ماستی شهرت دارد که از شیرنی کمتری برخوردار است.

نان قندی ساوه

نان قندی ساوه

نان قندی ساوه

نان قندی ساوه

نان قندی ساوه

نان قندی ساوه

نان قندی ساوه

نان قندی ساوه

نان قندی ساوه

انتهای پیام/

 



اخبار ساوه
پیشنهادی سردبیر