1400/07/25
salamup.ir
nashrkhabar.ir

شيره پزی انگوردر نوبران ساوه

30 شهریور 1400 کد خبر : 9886111811

شيره پزی انگوردر نوبران ساوه
شيره پزی انگوردر نوبران ساوه
شيره پزی انگوردر نوبران ساوه
شيره پزی انگوردر نوبران ساوه
شيره پزی انگوردر نوبران ساوه
شيره پزی انگوردر نوبران ساوه
شيره پزی انگوردر نوبران ساوه
شيره پزی انگوردر نوبران ساوه
شيره پزی انگوردر نوبران ساوه
شيره پزی انگوردر نوبران ساوه

تهيه و پخت شيره انگور:
در ابتدا انگورهاي كشمشي را از باغ چيده و در سبدهاي مخصوص حمل انگور، از باغ به خانه مي‌آورند. انگورها را شسته در حوض مخصوص ريخته، روي آن با چكمه مي‌روند و به اصطلاح لگدكوب مي‌كنند تا كاملا آب انگور گرفته شود .آب انگور بدست آمده، از دريچه كوچک حوضچه خارج شده و در ظرفي جمع مي‌گردد .سپس همه آب انگور را در ظرف‌هاي پلاستيكي ريخته، و به آن  مقداري پودر اهک اضافه مي‌كنند و تا صبح فردا به آب انگور دست نمي‌زنند. دليل اضافه كردن پودر اهک، شفافيت و به اصطلاح محلي جهت حلال شدن آب انگور مي‌باشد .صبح روز بعد آب انگور زلال شده را، در ديگ‌هاي مخصوص شيره پزي ريخته و آن را روي كوره مي‌گذارند تا كاملا بجوشد. در حين جوشيدن آن را كاملا هم مي‌زنند تا نسوزد و هم شيره خوش‌رنگ گردد.بعد از اينكه شيره پخته و كاملا خوش‌رنگ شد، مي‌گذارند تا سرد شود. به اين نوع شيره، شيره عسلي مي‌گويند.

نوع ديگر شيره، شيره سفيد و سياه است.



اخبار ساوه
پیشنهادی سردبیر