به گزارش نار خبر به نقل از ایسنا محمد بخشی پنجشنبه ۱۴ بهمن ماه در جلسه هم اندیشی، تعامل و کارگاه آموزشی مسئولین کانونهای مرکزی خدمت رضوی و مسئولین آموزش سامانه خادمیاری شهرستانهای اراک، ساوه، خمین و شازند که به میزبانی کانون مرکزی خدمت رضوی شهرستان ساوه در آستان مقدس امامزاده سید اسحاق علیهالسلام برگزار شد، اظهار کرد: کانونهای خادمیاری محور تجمع آحاد مختلف مردم و بهرهگیری برای مأموریتهای مشخص شده در شبکه خادمیاری برای محرومیتزدایی است.
وی افزود: فراهم کردن بستر یاوران رضوی در کنار خادمیاران موجب شده تا ساختار شبکه خادمیاری توسعه یافته و به سمت تکمیل ساختار پیش برویم تا بتوان بخشی از نیازهای جامعه فقر را تامین کرد.
بخشی افزود: حضور کاروانهای زیر سایه خورشید در دهه کرامت و رنگ و بو گرفتن نقاط مختلف کشور با حال و هوای امام رضایی بهانهای شد تا شبکه خادمیاران در سراسر کشور تشکیل شود و امروز به یک شجره طیبهای با ظرفیت مردمی تبدیل شده و بازوی پرتوان نهادهای حمایتی است.
وی بیان کرد: یکی از ابزارهای خدمتیگ تشکیل سامانههای خادمیاری است و با انسجام بخشی به این ساختار و شبکه در کنار عنایت امام هشتم بستر فراگیر شدن شعاع خدمات دهی فراهم شده است و امیدواریم با جذب نیروهای مردمی انگیزه خدمت به اهل بیت و مردم را که یک انگیزه مقدس و دائمی است را توسعه داد.
بخشی بیان کرد: ساختار تقسیم کار خادمیاران در استان مرکزی تبیین شده است و با برگزاری جلسات هماندیشی به دنبال رونق و قوت فعالیتها هستیم تا با تعامل به جامعه فقرا و مناطق محروم خدمات مطلوب ارائه شود.
وی در خصوص فعالیت کانونهای عمومی و تخصصی گفت: کانونهای تخصصی تامین کننده نیازهای کانونهای عمومی هستند. به عنوان مثال کانون تخصصی تعلیم و تربیت ماموریت برگزاری دورههای آموزشی و درسی برای دانش آموزان نیازمند تخت پوشش کانونهای عمومی را دارد.
وی با اشاره به برخی مناطق محروم در نقاط مختلف هر شهرستانی افزود: باید خدمات خادمیاران به سمت نقاط محروم سوق داده شود و از ظرفیت خادمیاران برای ارایه خدمات به جامعه هدف استفاده شود و فضای نقش آفرینی آحاد مختلف مردم را در خدمت به مردم ایجاد و هموار کرد.
دبیر کانونهای خدمت رضوی استان مرکزی تصریح کرد: با اعتماد سازی در جامعه در جهت جذب نذورات و اداره شبکه خادمیاری، خدمات لازم به جامعه هدف ارائه می شود. اختیار جذب نذورات بجز نذرهای خاص آستان قدس رضوی به کانونهای مرکزی خدمت رضوی داده شده و سازوکار لازم برای جذب نذورات عام فراهم شده است.
وی افزود: بسیاری از نیازمندان جامعه از هیچ نهاد حمایتی و یا موسسهای کمک دریافت نمیکنند و حمایت مادی و معنوی نمیشوند و هنر خادمیاران رضوی این است که با حفظ کرامت انسانی و شخصیت آنان با تاسی به سیره اهل بیت (ع) به این افراد خدمات لازم را ارائه دهند.
وی با اشاره به اینکه شبکه خادمیاری با تشکیل ۱۹ کانون تخصصی به دنبال ارائه خدمات تخصصی در حوزه های گوناگون است، افزود: فضایی که با عنایت و به برکت امام رضا علیهالسلام با تشکیل شبکه خادمیاران بوجود آمده است ثمر بخشی بالایی برای جامعه محرومین دارد.
وی افزود: آشنایی با سامانه و روال فعالیت کانونهای خدمت رضوی موجب انگیزه بخشی به شبکه خادمیاری خواهد شد و در توسعه فعالیتها اثرگذار خواهد بود. در کانونهای خدمت رضوی به دنبال نظم بخشی در امور هستیم و این رفت و آمدها و جلسات باعث تبادل تجربیات و اطلاعات به منظور بهرهگیری از ظرفیتها و نوع فعالیت است.
به گزارش ایسنا، مسئول کانون مرکزی خدمت رضوی شهرستان ساوه نیز گفت: خدمت به عنوان خادمیار در جامعه توفیقی است که باید شکرگزار آن باشیم چرا که زمانی بسیاری از افراد آرزوی خدمت لحظهای در حرم امام رضا(ع) را داشتند و امروز با تاسیس کانونهای خادمیاری در نقاط مختلف کشور با شروطی در راستای خدمت به محرومین و یا خدمت در عرصه خدمتی خود میتوانند به خدمت در حرم امام رضا(ع) هم شرفیاب شوند.
سیدرضا طباطبایی افزود: کانونهای خدمت رضوی تشکلهای مردم نهادی هستند که با عشق و دلدادگی به امام رضا (ع) در قالب تشکیلات منسجم مردمی کنار هم جمع شدند تا در قالب شبکه خادمیاری با خدمترسانی جهادی به نیازمندان کمک و از آنها گرهگشایی کنند.
وی گفت: وظیفه مسئولان شبکه عظیم مردمی خادمیاران رضوی، استفاده از فرصتها و تقویت و توسعه این شبکه برای رفع مشکلات و خدماترسانی بهتر است.
طباطبایی گفت: ۱۹ کانون تخصصی در کانون مرکزی خدمت رضوی شهرستان ساوه ارائه دهنده خدمات تخصصی در حوزه سلامت، بانوان، ایثار و شهادت، جوانان، حقوقی، خبر و فضای مجازی، و … در کنار ۹ کانون عمومی در مساجد و محلات شهرستان دایر و هدف از فعالیت آنان رسیدگی به مشکلات نیازمندان و فقرزدایی است.
در ادامه مهدیه غلامی معاون دبیرخانه کانون خدمت رضوی استان مرکزی نیز به بیان نحوه فعالیت خادمیاران عمومی و تخصصی و ثبت گزارش فعالیتها پرداخت.
وی با اشاره به اینکه تمامی خادمیاران تک مصداقی باید ظرف مدت یک هفته آینده تعیین تکلیف شوند، افزود: عدم تعیین تکلیف انتخاب مصداق، ثبت نکردن گزارش فعالیتها و سایر موضوعات حوزه فعالیت منجر به محرومیت از خدمت در حرم رضوی خواهد شد
غلامی خواستار تقسیم بندی خادمیاران عمومی در دسته های ۳۰ الی ۴۰ نفره و انتخاب سرگروه برای ارائه آموزش و ساماندهی آنها شد و افزود: برنامهریزی خادمیاران در کانونهای تخصصی و عمومی به منظور احیای چهارشنبههای امام رضایی و برگزاری جلسات ماهانه هم اندیشی توسط کانونها و برگزاری جلسات مشترک کانونهای عمومی و تخصصی یک ضرورت است.
گفتنی است این جلسه پس از زیارت حرم آستان مقدس امامزاده سید اسحاق بن موسی الکاظم علیهالسلام و قرائت صلوات خاصه محضر مولای عشق و مهربانی تشکیل شد.
بازدید از نقاط حاشیهای و محروم شهر ساوه، اهدای لوح تندیس همه خادم الرضائیم به مسئول کانون مرکزی خدمت رضوی شهرستان ساوه، تجلیل از یک خیرنیکوکار و پرسش و پاسخ خادمیاران از دیگر برنامههای این نشست هم اندیشی بود.
انتهای پیام