گزارش خبرنگار مهر، محمود کریمی ظهر چهارشنبه در نشست خبری با موضوع قانون جوانی جمعیت و آئین تجلیل از خبرنگاران اظهار کرد: توسعه دانشکده علوم پزشکی ساوه در سند چشمانداز پیش بینی شده بود که تعدادی رشته ارشد در سال ۱۴۰۶ داشته باشد اما باور اینکه رشته پزشکی داشته باشیم دور از دسترس به نظر میآمد.
وی ادامه داد: با پیگیری مسئولان مجوز رشته تحصیلی پزشکی به دانشکده علوم پزشکی ساوه داده شد.
وی افزود: با وجود اینکه بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی ساوه کمتر از ۵۰ درصد پیشرفت داشت اما با همکاری مسؤلین ارشد شهرستان در سفر ریاست محترم جمهوری، توجیهات لازم جهت حمایت و تخصیص بودجه ارائه شد.
کریمی با بیان اینکه بیمارستان مدرس به دلیل قدیمی بودن، جوابگوی حجم مراجعات نیست، گفت: بیمارستان ساوه قدیمی است و برای ساماندهی به مبلغ ۲۰ میلیارد تومان وام نیاز دارد.
وی ادامه داد: از ابتدای موج جدید کرونا فقط ۸ نفر فوتی در ساوه داشتیم و نسبت به شهرهای همجوار عملکرد موفقی داشتیم.
رسانهها تأثیر بسزایی در ترویج فرهنگ فرزند آوری دارند
مجتبی ذکایی، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه نیز گفت: پرداختن به مقوله جمعیت برای دهه شصت که پیک جمعیت و کنکور و بیکاری را شاهد بودند سخت است اما به دلیل اینکه جمعیت نقش مستقیم در اقتصاد و امنیت کشور دارد باید به این مقوله پرداخته شود.
وی افزود: اگر طی ۵ سال نتوانیم جوانان را ترغیب به فرزند آوری کنیم فاصله جمعیتی موجب میشود که نتوان طی ۱۲ سال کاهش جمعیت را جبران کرد.
معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه عنوان کرد: آموزشهای ساده میتواند از ناباروری پیشگیری کند و رسانهها باید این رسالت خطیر را اطلاعی رسانی کنند.
سرپرست معاونت غذا و دارو نیز نیز در این جلسه با اشاره به رفع کمبود سرم در داروخانههای دولتی گفت: کمبود دارویی صرفاً برای ساوه نیست بلکه کمبودها در سطح کشور و حتی در جهان وجود دارد.
احمدی عنوان کرد: پیک هشتم کرونا و گرمازدگی موجب القای کمبود بعضی داروها شد و از طرفی در بعضی اقلام هم شاهد کاهش تولید مواد اولیه بودیم.
وی با اشاره بر ضرورت همکاری رسانهها در ارائه بهتر خدمات درمانی گفت: شهروندان میتوانند با شماره تماس ۱۹۰ شکایات خود را از داروخانهها اطلاع رسانی کنند.
کد خبر 5565670