ساکنین ۵۹ روستای استان مرکزی زندگی را سَر کشیدند/ کاهش تنش آبی از ۱۵۶ روستا به ۹۶ روستا

اینجا، در دل 59 روستای استان مرکزی، با آمدن دولت مردمی سیزدهم و به همت قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی(ع) 24 هزار و 400 نفر از روستاییان آب را بوییدند و زندگی را سر کشیدند.

خبرگزاری فارس ـ‌ حمیدرضا جلالی؛ اینجا از این پس، آب می‌روید نه دل کوه‌ها و صخره‌ها و زمین‌ها، که آب از دل عزم و اراده‌ می‌روید، عزم و اراده‌ای از جنس خواستن و خدمت کردن به مردم محرومی که آب را برای سرکشیدن زندگی می‌‌خواستند.

آب آبادانی می‌بخشد و صدای زیبای نفس کشیدن زندگی را در هستی جاری می‌کند.

اینجا محرومیت با شتاب می‌تازید، محرومیت گل‌ها، گیاهان، انسان، حیوان و حتی زمین و زمان از نوشیدن جرعه‌ای آب!

درختان کام تشنه‌شان را با ریختن برگ و بارشان به رخ زمان کشیدند و گلها با لب‌های خشکیده، انسان‌ها کوچ کردند و حیوانات …

زمین به جبران کام تشنه‌اش، خشن شد و زمان در تلافی کم‌آبی و بی‌آبی متوقف و آب تنها «عزمی» می‌خواست برای جاری شدن و «اراده‌ای» برای زندگی بخشیدن!

آب با تمام بی‌رنگیش، اما رنگ زندگی می‌بخشد، رنگ حیات، آب با تمام بی‌بویش، عطر خوش لبخند را می‌پراکند.

اینجا در دل ۵۹ روستای استان مرکزی، با آمدن دولت مردمی سیزدهم و به همت قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی(ع)  24 هزار و ۴۰۰ نفر از روستاییان آب را بوییدند و زندگی را سر کشیدن.

طی یک سال اخیر قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) با حمایت دولت آبرسانی به روستا‌های کشور را به عنوان بزرگترین پروژه‌های عمرانی کشور کلید زده و ۱۳ هزار و ۱۳۸ روستا را عهده‌دار آبرسانی شدند.

 آبرسانی به روستا‌های استان مرکزی در اقدامی جهادی از سوی قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی (ع) همزمان با سراسر کشور در دستور کار قرار گرفت و قرار است همزمان با هفته دولت این طرح‌ به بهره‌برداری برسد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان مرکزی در این رابطه به خبرنگار فارس در اراک می‌گوید: قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی (ع) با همت گروه‌های جهادی آبرسانی به ۵۹ روستای استان را در دستور کار قرار داد و به مناسبت گرامیداشت هفته دولت این طرح‌ها با اعتباری بالغ بر ۲ هزار و ۳۳۷ میلیارد ریال افتتاح و به مرحله بهره‌برداری خواهند رسید.

یوسف عرفانی نسب افزود: این طرحها شامل مجتمع آبرسانی شهید سلیمانی و سرداران شهرستان ساوه با ۲۸ روستا و پوشش ۱۳ هزار و ۷۲۶ نفر، مجتمع آبرسانی کوچری خمین با ۶ روستا و پوشش جمعیتی بالغ بر یک هزار و ۳۵۰ نفر، مجتمع آبرسانی کمال صالح شازند با ۱۰ روستا و جمعیتی بالغ بر یک هزار و صد و یک نفر، مجتمع آبرسانی کمر آب و تک روستای مهر سفلی خنداب با ۸ روستا و ۲ هزار و ۴۸۰ نفر جمعیت و مجتع آبرسانی فخرالدین عراقی، مجتمع آبرسانی چهرقان و تک روستای سمقاور کمیجان با ۱۷ روستا و جمعیتی بالغ بر ۵ هزار و ۷۳۸ نفر است.

به گزارش فارس بحث محرومیت‌زدایی از ابتدای دولت سیزدهم به‌صورت ویژه و جدی موردتوجه وزارت نیرو قرار گرفته که ایجاد مرکز جهاد آبرسانی، ساماندهی خیرین و تشکیل قرارگاه امام حسن مجتبی از جمله اقداماتی است که در راستای اجرای پروژه‌های محرومیت‌زدایی به انجام رسیده است.

به گزارش خبرگزاری فارس در سال گذشته ۱۵۶ روستای استان با تنش آبی مواجه بود که با آبرسانی به این روستا این میزان به ۹۶ روستا کاهش یافته است.

انتهای پیام/ 

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *