به گزارش نارخبر؛حجتالاسلام جعفر رحیمی پنجشنبه ۲۱ مهرماه ۱۴۰۱ در هشتادونهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان ساوه که در دفتر امام جمعه با دستور جلسه بحث و بررسی و ارائه راهکار به منظور بصیرت افزایی و روشنگری نسبت به حوادث اخیر تشکیل شد، اظهار کرد: تا زمانی که نبرد بین جبهه حق و باطل وجود داشته باشد گردوغبار فتنه پایههای دین و باورهای اعتقادی مردم را نشانه خواهد گرفت و ارزشهای جامعه را مخدوش میکند.
وی افزود: به فرموده مولای متقیان در نهج البلاغه فتنه به گونهای شکل میگیرد که گمراهیها پایدار شود، این فتنه است که خود را حقنما نشان میدهد تا واقعیتها را وارونه نشان دهد. فتنه جامعه را خزان زده میکند و بسیار لرزاننده است تا جایی که ممکن است مردان بزرگ جامعه را بشکند.
رییس شورای فرهنگ عمومی شهرستان ساوه در ادامه گفت: برای مبارزه با فتنه باید پشتیبان رهبری بود و با عمل به منویات ولی فقیه اجازه نداد فتنه به دنبال معکوس نشان دادن واقعیتها باشد که تحقق این مهم در عمل به جهاد تبیین است.
وی افزود: انتشار اخبار دروغ توسط بنگاههای خبرپراکنی ریشه شکلگیری تمامی فتنههاست که در فتنه اخیر با انتشار مطالب غیرواقع محتواهای غیرواقعی را تولید کردند و بخشی از جامعه که سواد رسانهای نداشتند آنها را پذیرفتند و تحت تاثیر القائات منفی قرار گرفتند.
امام جمعه ساوه تصریح کرد: اگر کارگزاران، مسئولان و علما و روحانیان در نظام اسلامی به وظایف خود در خدمت واقعی به مردم عمل نکنند، بهانهای برای معاندین به منظور شکلگیری فتنه داده خواهد شد. تلاش برای جذب حداکثری و دفع حداقلی مردم به ویژه نسل جوان یک سیاست کارآمد برای مصون ماندن از فتنه است.
وی در ادامه با اشاره به اینکه باید برای حل مشکلات مردم و گره گشایی از امور آنها تلاش کرد و در این میان همگان وظیفه دارند، اظهار کرد: باید در جهت امیدبخشی به جامعه و ارتقای سطح رضایتمندی از تمامی ظرفیتها و توان خود استفاده کرد.
حجتالاسلام رحیمی اظهار کرد: جهاد تبیین در مساجد، جامعه کارگری، کارمندان، رسانهها، مدارس توسط معلمین و روحانیان باید به صورت فراگیر و مستمر با پیوست فرهنگی تقویت شود. برای معلمین نیز باید دورههای آموزشی تشکیل و نسبت به خنثی کردن آخرین ترفندهای دشمنان و بصیرت افزایی شود.
به گزارش ایسنا، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان ساوه نیز گفت: یکی از دغدغههای رهبر معظم انقلاب در دهه اخیر موضوع فرهنگ و تهاجم فرهنگی است چرا که دشمنان همواره قصد ضربه زدن به نظام اسلامی را داشته و دارند و با جنگ نرم، شبیخون فرهنگی، جنگ اقتصادی و سایر شیوهها به دنبال انزوای نظام اسلامی است.
محمودرضا سازنده افزود: دشمن با جنگ اقتصادی و فرهنگی، معیشت و فرهنگ را نشانه گرفته و در اتفاقات اخیر نیز جوانان و نوجوانان کشور را هدف قرار داده است. عدم درک واقعی نوجوانان و جوانان موجب خواهد شد تا دشمن روی آنان سرمایه گذاری کند و در حوادث اخیر آنها را که بعضا در سنین نوجوانی هستند به میدان فتنه بفرستد.
دادستان ساوه با تاکید براینکه عمل به تکالیف قانونی و وظایف دستگاههای اجرایی گامی در جهت ارتقای رضایت مردم و کاهش نارضایتیهاست، اظهار کرد: هر کس باید به وظایف قانونی خود به خوبی عمل کند تا اجازه ندهیم دشمن به دنبال فتنهانگیزی در جامعه بویژه نسل جوان باشد.
وی تاکید کرد: تبیین ارزشهای دینی و اسلامی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت همراه با ارتقای فعالیتهای فرهنگی موجب می شود تا نسل جوان و نوجوان دشمن را در عملی کردن توطئهها ناکام بگذارد.
رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان ساوه نیز گفت: عمل به منویات رهبر معظم انقلاب در خصوص جهاد تبیین و روشنگری دانش آموزان و جوانان گامی در جهت بصیرت افزایی و مصون ماندن نسل جوان از ترفندهای دشمنان خواهد بود.
حسین محمودیفر افزود: بهرهگیری از همه ابزارهای فرهنگی و تبلیغی در راستای تنویر افکار عمومی و روشنگری جامعه یکی از نیازهای جامعه امروزی است.
در این جلسه برخی اعضای شورای فرهنگ عمومی به بیان نقطه نظرات و دیدگاه های خود پرداختند.
تشکیل اتاق فکر بصورت مستمر با هدف تولید محتوای مناسب و مدیریت فضای مجازی، برگزاری دورههای آموزشی ویژه دانش آموزان و دانشجویان، ایجاد اتاق فکر جهاد تبیین برای برطرف کردن گرههای ذهنی نسل جوان، روشنگری، رفع ابهامات و بیان واقعیتها، اجرای برنامههایی با هدف تقویت فضای نشاط و امیدواری در جامعه، هدفگذاری برای اجرای برنامههایی که مخاطب آن تمامی اقشار جامعه باشند، تقویت فعالیتهای ورزشی و روشنگری والدین نسبت به توطئه افکنی دشمنان از جمله راهکارهایی بود که در این جلسه مطرح شد.
انتهای پیام