ائمه جمعه می‌توانند نقش ویژه‌ای در امیدآفرینی و افزایش اعتماد عمومی ایفا کنند

استاندار مرکزی گفت: ائمه جمعه می‌توانند نقش ویژه‌ای در امیدآفرینی و افزایش اعتماد عمومی در جامعه ایفا کنند

فرزاد مخلص‌الائمه سه‌شنبه ۲۶ مهرماه ۱۴۰۱ در گردهمایی ائمه جمعه استان مرکزی که در بقعه متبرک امامزاده سیداسحاق علیه‌السلام ساوه برگزار شد، اظهار کرد: ائمه جمعه یکی از بازوان ارتباطی اقشار و لایه‌های مختلف مردم هستند و ضرورت ارتباط‌گیری ساختار اجرایی با ائمه جمعه وجود دارد چرا که بخشی از مطالبات و خواسته های مردم علاوه بر اینکه از طریق دولت دریافت می‌شود از طریق امامان جمعه هم به نمایندگان دولت در شهرستان‌ها منتقل می‌شود.

وی در ادامه امید و اعتماد مردمی را بزرگترین سرمایه دولت دانست و افزود: متاسفانه در سالیان گذشته این سرمایه آسیب دیده است و باید با همدلی و هم افزایی حداکثری به دنبال ترمیم اعتماد عمومی و امیدآفرینی در جامعه باشیم. در حال حاضر ترمیم اعتماد عمومی به عنوان بزرگترین پروژه دولت در ساختار اجرایی کشور مطرح است.

استاندار مرکزی با تاکید بر نقش کم نظیر ائمه جمعه در امیدآفرینی و افزایش اعتماد مردم در جامعه گفت: ائمه جمعه به دلیل ارتباط مستقیمی که با مردم دارند از مشکلات لایه‌های مختلف جامعه مطلع هستند و باید با کمک تمامی ارکان جامعه تلاش کرد هم اعتماد از دست رفته مردم ترمیم شده و هم فضای امیدآفرینی در جامعه تقویت شود.

وی با اشاره به اینکه دولت به دنبال گشایش اقتصادی و بهبود معیشت مردم است، بیان کرد: پرداختن به مسائل اقتصادی، رویکرد مهم دولت است چرا که دشمن به دنبال ایجاد آشوب و اغتشاش به منظور تشدید فشار اقتصادی و ایجاد ناامنی است.

مخلص الائمه با بیان اینکه پروژه‌های نیمه تمام سرمایه فراوان و گسترده‌ای از کشور را در دل خود بلعیده است، افزود: پروژه‌های نیمه تمامی با پیشرفت‌های حداقلی که با سرعت بسیار کندی در حال اجراست در کشور وجود دارد که باید تعیین تکلیف شوند.

وی افزود: در حال حاضر حدود ۸۰ هزار پروژه ناتمام و نیمه تمام در کشور وجود دارد و طی محاسبات انجام شده ۳۰ سال زمان و هزینه نیاز است تا این پروژه‌ها تعیین تکلیف شده و به اتمام برسد. اولویت دولت سیزدهم اتمام پروژه‌های بالای ۵۰ درست پیشرفت فیزیکی است.

استاندار مرکزی افزود: در سفر هیات دولت به استان مرکزی نیز تعیین تکلیف پروژه‌های نیمه تمام با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد به بالا در دستور کار قرار گرفت و  بودجه حدود ۱۱ سال استان برای تکمیل این پروژه‌ها در این سفر دیده شد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر حدود ۴۵۰ کارگاه در حوزه های زیرساختی، درمانی و … در کشور فعال است، افزود: برای اولین بار عملیات اجرایی تعدادی از پروژه‌ها در استان شبانه روزی شده است و از حوزه‌های مدیریت شهری نیز اجرای پروژه‌ها به صورت دوشیفته و سه‌شیفته شده است تا مردم تحرک و پویایی فعالیت عمرانی را در سطح شهرها ببینند.

مخلص‌الائمه با بیان اینکه اراده دولت بر اتمام پروژه‌های ناتمام متمرکز شده است، تصریح کرد: برای تسریع در اجرای پروژه‌ها به ویژه در حوزه عمرانی و اقتصادی باید از تمامی ظرفیت‌های استان استفاده کرد.

استاندار مرکزی در سفر به ساوه از شرکت سپید گچ در مجاورت شهر غرق آباد بازدید کرد و  از نزدیک با فرآیند تولید در این واحد تولیدی آشنا و موانع پیش روی توسعه آن را بررسی کرد.

انتهای پیام

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *