به گزارش نارخبر به نقل ازایسنا ،مهدی الیاسی سهشنبه اول آذرماه ۱۴۰۱ در جلسه شورای اداری شهرستان ساوه که در سالن اجتماعات فرمانداری ویژه این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب و رییس جمهور همواره بر حمایت از نخبگان به عنوان یک ثروت ملی تاکید کردهاند و این حمایت باید به یک فرهنگ تبدیل شود.
وی با بیان اینکه طبق آمارهای قابل اتکا، حدود یک چهارم نامآوران و نخبگان کشور متعلق به استان مرکزی هستند و ساوه نیز سهم قابل ملاحظهای در این آمار دارد، اظهار کرد: باید برای پیشرفت روزافزون، با تشکیل میز نخبگان از مشارکت آنان در توسعه ساوه بهره ببریم و این مهم در دستور کار قرار خواهد گرفت.
وی ادامه داد: باید از ظرفیت مردم در اداره شهر و برقراری امنیت استفاده کرد تا فضای امیدآفرینی در جامعه تقویت شود و در عوض نیز مسئولان باید با تلاش و کار مضاعف مردم را نسبت به خدمات دولت امیدوار کنند.
فرماندار ساوه در ادامه با گرامیداشت فرارسیدن هفته بسیج گفت: بسیج شجره طیبه و نهادی مردمی و انقلابی است که از منظر رهبر معظم انقلاب دارای ابعاد و کارکردهای مهم اجتماعی، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، دفاعی و امنیتی است و با کارکردهای متناسب با جامعه و بدنه اجتماعی به خصوص قشر جوان، مومن و انقلابی بنا نهاده شد و امروز به درخت تنومند و شجره طیبه تبدیل شده که میتوان از آن به بزرگترین سرمایه اجتماعی کشور و انقلاب یاد کرد. بسیج همواره در صحنههای خطیر انقلاب اسلامی نشان داده که نیروی مخلص و وفادار است.
وی همچنین با اشاره به اینکه در ماههای اخیر حوادث تلخی در کشور رقم خورد که باعث شد قلب ملت و رهبری به درد آید، تصریح کرد: نظام جمهوری اسلامی ایران نظامی پویا و پیشرو است و همانطور که به افتخارات و توفیقات فراوانی نائل شده و به آن میبالد چنانچه کاستیها و نارساییها و ضعفهایی را در خود ببیند کتمان نمیکند، چنانکه در بیانیه گام دوم انقلاب رهبر معظم انقلاب به تفصیل توفیقات نظام اسلامی را احصاء کردهاند و بر برخی عقب ماندگیها به خصوص در عرصه تحقق عدالت تصریح دارند.
الیاسی بیان کرد: نظام اسلامی برآمده از رای مردم، اعتراض مشروع و قانونی را حق مردم میداند و مطابق اصل ۲۷ قانون اساسی نهتنها به آن رسمیت میبخشد بلکه بستر مناسب برای چنین اعتراضی را فراهم میآورد. با این همه عدهای با سوءاستفاده از اعتراضات مسالمت آمیز مردم با ارتکاب قتل، ضرب، جرح و شکستن و سوزاندن اموال عمومی آشوب و بلوا کردند که قطعا حساب این عده جداست.
وی بیان کرد: دشمنان و معاندان نظام اسلامی بدانند که این بار نیز دستگاه محاسباتی آنها چون دفعات پیشین دچار اشکال جدی شده است و به فضل الهی گزندی به انقلاب اسلامی وارد نمیشود بلکه این انقلاب رویین تن خواهد شد.
وی در ادامه گفت: در شهرستان ساوه نیز اعتراض مشروع و قانونی مورد احترام است و همه اجزای حاکمیت باید با تلاش بیشتر از گلایههای مردم کاسته و با مجاهدت شبانه روزی تمامی مسئولین ادارات، نهادها و سازمانها، بر رضایتمندی مردم افزود و صد البته هرگونه قانونگریزی نیز تحمل نخواهد شد.
رئیس شورای تامین شهرستان ساوه با تاکید بر اینکه پایشهای مستمر شورای تامین توانست به درگاههای نفوذی توطئههای دشمنان دست پیدا کند، تصریح کرد: اتحاد بین مردم و مسئولان نسخه ویژهای است که به جامعه باید تزریق شود چرا که نیاز امروز کشور برای خنثی سازی توطئه های دشمنان اتحاد، وحدت و امیدآفرینی است و برای تحقق آن باید فاصله بین مردم و مسئولان کاهش یابد.
وی بیان کرد: امروز وحدت و هم افزایی در میان مسئولین و ارکان شهرستان ساوه در سطح قابل قبولی وجود دارد و به جرات میتوان گفت در هیچ هنگامهای مانند یک سالی که از عمر این دولت سپری شد شاهد چنین اتحاد و یکدلی نبودهایم و این محقق نشده است مگر با هوشیاری و دلسوزی مسئولان و همچنین حاکمیت فضای سالم و اخلاق سیاسی در شهرستان که از جلوههای این وحدت برگزاری جشنواره ملی انار بود که توفیق آن مورد اعتراف و اذعان مسئولان عالی رتبه شهرستانی استانی و کشوری و نمایندگان مجلس بویژه اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس بود.
وی بیان کرد: استقبال بینظیر مردم و حمایت نخبگان، معتمدین، کشاورزان و رسانههای متعهد و با اخلاق، جلوه باشکوهی از این وحدت را رقم زد و به همه ما ثابت کرد که پیشرفت و توسعه پایدار جز با همدلی و وحدت میسر نخواهد شد.
وی تاکید کرد: دستگاه های اجرایی مکلف هستند در برنامه ها و مراسم به جای دعوت از مسئولان از مردم و آحاد مختلف جامعه دعوت کنند.
وی با اشاره به اینکه جمعیت ساوه افزون بر ۳۲۰ هزار نفر تخمین زده شده و از نرخ بالای رشد جمعیتی به دلیل مزیت مهاجرپذیری برخوردار است، گفت: زیرساختهای این شهرستان به تناسب جمعیت رشد پیدا نکرده است و این شهرستان با کمبود مدرسه، فضاهای آموزشی، حتی پمپ بنزین در برخی ساعات روز مواجه است.
فرماندار ساوه با تاکید بر اینکه پویایی و توانمندسازی بیشتر بدنه مدیریتی شهرستان یک ضرورت است، افزود: یکی از لوازم تحقق این مهم، مردمی سازی فعالیتهای دولت است. مدیران دستگاهها موظفند سازوکار ارتباط مستقیم و بی واسطه با مردم را فراهم کنند. روابط عمومی ادارات، سازمانها و تمامی اجزای حاکمیت در شهرستان تکلیف دارند تا به معنای واقعی کلمه، رابط بین مردم و اداره متبوعشان باشند. قطعا دولت تحقق این راهبرد و تکلیف مهم را با جدیت و حساسیت رصد خواهد کرد.
وی افزود: البته باید بدانید که در این شرایط سخت و دشوار خدمات زیادی در مجموعه مدیریتی شهرستان صورت میپذیرد که باید با جهاد تبیین و اطلاعرسانی صحیح به مردم منعکس شود و حتما قاطبه مدیران ما مومنانه و سخت کوشانه در حال خدمت به مردم هستند، هرچند ما به این مقدار قانع نیستیم و باید در راستای ارتقای رضایتمندی مردم سر از پای نشناسیم.
الیاسی بیان کرد: قطعا هر مدیری که جهادی، انقلابی، آگاهانه و متعهدانه در چارچوب سیاستهای دولت عمل نکند نیروی کار آمد تلقی نمیشود و توفیق خدمت به مردم از او سلب خواهد شد چرا که این دولت، دولت کار و تلاش و مجاهدت است.
به گزارش ایسنا، جانشین فرماندهی سپاه ناحیه ساوه نیز گفت: بسیج یک نیروی مردمی و متکی بر اندیشه اسلامی و یک ظرفیت عظیم تبدیل تهدید به فرصت است.
سرهنگ پاسدار حسین رنجبر افزود: بصیرت، آگاهی، شناخت حق از باطل، حضور به موقع در میدان بویژه در عرصههای اقتصادی و فرهنگی، اخلاص و معنویت از ویژگی های بارز بسیجیان است و آنها برای یاری دین خدا تلاش می کنند.
وی افزود: با روحیه جهادی و تفکر بسیجی باید به مردم خدمت کرد تا رضایت جامعه فراهم شود. با روحیه بسیجی میتوان غبار فتنه را زدود و با جهاد تبیین به عنوان یک فریضه و گفتمان غالب انقلاب، آحاد مختلف جامعه بویژه نسل جوان را با دستاوردهای انقلاب آشنا کرد.
انتهای پیام