به گزارش نارخبر به نقل از ایسنا ؛صمد خدابخشی در آیین تکریم و تجلیل از کارکنان شورای حل اختلاف شهرستان ساوه اظهار کرد: با تلاشهای صورت گرفته در شوراهای حل اختلاف استان مرکزی بطور میانگین حدود ۳۵ درصد از پرونده های وارد شده به شورا منجر به سازش و مصالحه شده است و در شهرستان ساوه نیز این میزان رو به رشد بوده و قریب به ۳۰ درصد پرونده های ارجاعی، به صلح و سازش ختم شده است.
وی با اشاره به انجام الکترونیکی بیش از ۹۵ درصد ابلاغهای صادره در شوراهای حل اختلاف اظهار کرد: ابلاغ الکترونیکی موجب بهبود سرعت کار و روند دادرسی شده است. همچنین در حوزه دادرسی الکترونیک و بدون کاغذ نیز پیشرفتهای خوبی صورت گرفته و حدود ۴۰ هزار فقره پرونده به صورت الکترونیکی رسیدگی شده که تحول بسیار بزرگی در شورای حل اختلاف است.
وی در ادامه با بیان اینکه مجموعه شورای حل اختلاف با ۲۰ سال سابقه خدمت به درخت تنومندی در بدنه دستگاه قضائی تبدیل شده است، اظهار کرد: در متون فقهی و دینی و نیز اسناد بالادستی، به فرهنگ صلح و سازش توجه ویژهای شده و یکی از سیاستهای بنیادین دستگاه قضا در سند تحول و تعالی، ترویج فرهنگ صلح و سازش است و طبق آموزههای دینی، این اقدام حسنه افضل از هر عبادتی است.
رئیس شوراهای حل اختلاف استان مرکزی در ادامه گفت: از ابتدای آبانماه سال گذشته تا ابتدای آبانماه سال جاری ۲۱ هزار و ۱۷۰ فقره پرونده به شورای حل اختلاف شهرستان ساوه وارد شده و همین تعداد پرونده در این مدت مختومه و ۲۷ درصد از آنها ختم به سازش شده است.
وی با بیان اینکه خدمت رسانی بهینه و کیفی، یکی از رویکردهای مهم شورای حل اختلاف است، افزود: در شهرستان ساوه به دلیل ماهیت صنعتی که دارد، حجم قابل توجهی از پروندههای قضائی مرتبط با تولید و صنعت است، اما با تدبیری که صورت گرفته شعبه ویژه حل اختلاف صنایع در شهر صنعتی کاوه مستقر شده و با تلاش های صورت گرفته حدود ۸۰ درصد پرونده های صنایع ختم به سازش شده و در شعبه زندان نیز خدمات موثری نظیر مصالحه در پروندههای با موضوع قتل صورت گرفته است.
خدابخشی در ادامه بر شناسایی ظرفیتهای شهرستان برای بهرهگیری از توانمندی افراد “صلحیار” از اقشار مختلف تاکید کرد و افزود: در چهار ماه اخیر تحول جدی در حوزه شورای حل اختلاف شهرستان ساوه صورت گرفته که محصول مدیریت دادگستری و همراهی قضات است.
انتهای پیام