به گزارش نارخبر، به نقل از خبرنگار خبرگزاری حوزه از اراک، حجت الاسلام و المسلمین مجتبی فاضل مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور روز جمعه با سفر به شهرستان ساوه در جمع حوزیان و مسئولان محلی، با تأکید بر ضرورت آشناسازی نسل جوان با آموزه های دینی، بیان کرد: طلاب ابتدا خود علوم دینی را خوب بیاموزند تا بتوانند پاسخ گوی نیاز جامعه باشند.
مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور در ادامه با اشاره به آیه «وَ اَعِدّوا لَهُم مَااستَطَعتُم مِن قُوَّه» تصریح کرد: هر چه در توان دارید به کار بگیرید تا دشمنان را بترسانید. در عرصه نظامی این قدرت بازدارندگی ایجاد شده است. در حیطه فرهنگی هم باید قدرت بازدارندگی داشته باشیم.
در ادامه، خانم وکیلی مدیر حوزه علمیه خواهران استان مرکزی ضمن خیر مقدم به حجت الاسلام و المسلمین مجتبی فاضل و اساتید و طلاب و تبریک اعیاد شعبانیه گفت: عبادت انسانها سه دسته است؛ گروهی خداوند را به خاطر شوق به بهشت عبادت میکنند که عبادت تاجرانه است؛ گروهی خداوند را از ترس دوزخ عبادت میکنند که عبادت زاهدان است و گروه دیگری هم خداوند را به خاطر شکر و سپاس عبادت میکنند که این افضل عبادات است؛ ما طلاب از آنجا که بر سر خوان کرم اهل بیت علیهم السلام هستیم مصداق عبادت کنندگان خداوند خواهیم بود.
وی گزارش مختصری از فعالیت های حوزه خواهران علمیه استان مرکزی ارائه داد و اعلام کرد: حوزه خواهران استان مرکزی چهارمین استان فعال در کشور است.
به گفته مدیر حوزه علمیه خواهران استان مرکزی شهرستان ساوه دارای ۵ مدرسه علمیه خواهران است که مدرسه فاطمه الزهرا سلام الله علیها در بین این مدارس شاخص است.
خانم کرمی مدیر موسسه آموزش عالی ریحانه الرسول سلام الله علیها ساوه هم در این نشست اظهار کرد: برگزاری مشترک برنامه ها توسط مدارس علمیه شهرستان از امتیازات بارز است.
وی گزارش کوتاهی از تاریخچه مدارس علمیه فاطمه الزهرا سلام الله علیها و ریحانه الرسول(س) ارائه داد.
در ادامه مراسم از موسس مدارس علمیه ساوه آقایان جواد مقدم و محمد مقدم و خیرین خانم اعظم السادات رضوانی و خانم رضوان مقدم با اهدای هدایا و لوح تقدیر تجلیل و قدردانی شد.
طلاب نخبه مدارس علمیه خواهران ساوه هم در این مراسم تجلیل شدند.
انتهای پیام