عزیزانم من افتخار می‌کنم که در راه عقیده‌ای به جهاد برخاسته‌ام

شهید علی‌اصغر ساده از تبار صالحان زمین بود که در جوانی رسالتی به دوش گرفت، حسینی(علیه السلام) زیست، با عاشورائیان پیمان بست و بوی گل‌های سرخ شهادت به خود گرفت. پانزدهم آبان ماه سال ۱۳۴۵ در هوای پاک و مطبوع سرزمین ساوه چشم به زیبایی و شکوه زادگاهش گشود. سال‌های کودکی را در فضای معنوی و محیط صمیمی خانواده گذراند و در زادگاه خود به مدرسه رفت و تا دوم دبیرستان تحصیلاتش را ادامه داد.

به گزارش نارخبر،وصیت نامه شهید علی اصغر ساده را مشاهده می نمایید:

خانواده گرامی و آشنایان، سلام و بعد خداحافظ، حال که عزم سفر به دیاری دیگر نموده‌ام و راهی سرزمین عشق و شهادت گشته‌ام خواستم که به یاد شما چند کلامی بنویسم و سپس رفع مزاحمت کنم. قبل از هر چیز اجازه دهید سپاسگزاری خود را از اینکه اجازه شرکت در جبهه را به من دادید، از شما نمایم. هیچ‌گاه چهره‌های شسته شده به اشک چشمانتان را هنگام مشایعت فرزندتان فراموش نمی‌کنم. خداوند یار و نگهدارتان باد که ثمره زندگی خویش را فدای اسلام نمودید و حاصل زحمات طاقت‌فرسای زندگی‌تان را به خدای تبارک و تعالی هدیه نموده‌اید و من نیز خدا را شکر می‌گویم که این چنین خانواده‌ای به من عطا کرد. خانواده گرامی از صمیم قلب شما را دوست دارم و به یاد شما قلبم به تپش می‌افتد ولی چه کنم که عشقی بزرگ‌تر سراسر وجودم را در بر گرفته است و همه آن احساس عروج از این دنیای مادی و فدا شدن در راه حق و رسیدن به لقاء معبود بزرگ و در بر گرفتن شهادت مرا از خود بی‌خود کرده است.

مادرم! اشک‌های چشمت را پاک‌ کن و سرت را بالا گیر و خداوند را سپاس گوی که زحمات تو برای تربیت فرزندت به هدر نرفته است. تو‌ ای پدر عزیزم! قامتت را هر چه راست‌تر گیر و بر این شرافت خود ببال.

خواهرانم برای شما مسئولیتی عظیم پیش آمده و آن رسالت زینب(B) گونه شماست. برادرانم، عزیزانم امیدوارم که شما نیز وجود خود را وقف خدمت به اسلام و مسلمین نمائید و در پایان از شما طلب بخشش نموده، توفیق شما را از شما خواستارم.

عزیزانم من افتخار می‌کنم که در راه عقیده‌ای به جهاد برخاسته‌ام که کاملاً به حقانیت آن واقفم و می‌دانم که یا رگبار گلوله‌هایم سینه دشمنم را می‌شکافد و یا اینکه شهادت را همچون سلاحی کوبنده بر فرق دشمن می‌کوبم و امید آن دارم که در همه مراحل رضای خالق را حاصل کرده باشم و اینکه می‌روم که یا به صحن اباعبد‌الله الحسین(علیه السلام) برسم و یا به زیارت خود آن حضرت نائل شوم.

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *