دلاوری دیگر که در مکتب عشق و با نام سالار عشق متولد و بر بام‌های عشق و اخلاص قدم نهاده است

شهید مرتضی احدی، در اولین روز از سال 1330، از خانواده ای که اصالتاً ساوجی بودند در شهر تویسرکان دیده به جهان گشود. آن سال برای خانواده احدی با به دنیا آمدن این کودک سالی پر از برکت بود. برکتی که هم بر خانواده داشت و هم بر میهن اسلامی‌اش، برکتی که ثمره آن سعادت بود و شهادت که نصیب هر کسی نمی‌شود.

به گزارش نارخبر،شهید مرتضی احدی، در اولین روز از سال ۱۳۳۰، از خانواده ای که اصالتاً ساوجی بودند در شهر تویسرکان دیده به جهان گشود. آن سال برای خانواده احدی با به دنیا آمدن این کودک سالی پر از برکت بود. برکتی که هم بر خانواده داشت و هم بر میهن اسلامی‌اش، برکتی که ثمره آن سعادت بود و شهادت که نصیب هر کسی نمی‌شود.

دلاوری دیگر که در مکتب عشق و با نام سالار عشق متولد و بر بام‌های عشق و اخلاص قدم نهاده است. از زمره همانانی که به عدد قطرات خون پاکشان، لاله‌هایی از آزادی و ایمان و امید آفریدند و گلگون کفنانی که تولدشان تولد دوباره عشق و ایثار و شهادتشان جاودانه کردن فرهنگ عشق و ایثار بود و دلاور مردانی که نه هراس از دشمن و نه خوف زخمی‌شدن و جان سپردن داشتند.

تحصیلاتش را تا گرفتن مدرک دیپلم پیش برد و دوران نوجوانی و جوانی‌اش را با درس خواندن و کسب علم و البته کسب فیض و معارف الهی گذراند.

در نوزده سالگی به غیور مردان ارتش پیوست و در تیپ هوابرد شیراز مشغول به خدمت شد. او سال‌ها لباس دفاع از وطن را به تن کرد تا در نهایت در هفتم فروردین‌ماه سال ۱۳۶۱، در عملیات فتح‌المبین در منطقه عملیاتی شوش بر اثر اصابت گلوله دشمن به شهادت رسید و سعادت و عزت جاودانگی را از آن خویش و پدر و مادر و هموطنان مسلمانش را سر بلند کرد. پیکر مطهر شهید در شهرستان ساوه به خاک سپرده شد./شهود

پایان پیام/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *