آموزش تخصصی جامعه کارگری، زمینه‌ساز افزایش بهره‌وری تولید

رئیس دادگستری ساوه گفت: رویکرد خانه کارگر تشکیلات ساوه و زرندیه در برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی، علاوه بر غنی سازی اوقات فراغت جامعه کارگری و خانواده‌های آنان راهکار موثری برای ارتقای انگیزه و آرامش کارگران و افزایش بهره وری در تولید است.

به گزارش نار خبر؛ به نقل از ایسنا، ابوالحسن شریفی در جریان دیدار با دبیر و اعضای هیات اجرایی خانه کارگر تشکیلات ساوه و زرندیه و بازدید از فعالیت‌های این مجموعه اظهار کرد: فرهنگ کار، موضوعی است که در آموزه‌های دینی از آن به نیکی یاد شده و حتی به عنوان بهترین تفریح مورد تاکید واقع شده است اما فهم و درک ناقص از منابع دینی و قانونی موجب شده که اهمیت جایگاه کارگران به درستی تبیین نشود.

وی با تاکید بر اینکه کارگر ستون فقرات تولید و صنعت است، افزود: تلاش کارگر موجب به حرکت درآمدن چرخ‌های تولید و اقتصاد کشور خواهد شد و هر چقدر از جامعه کارگری حمایت شود، کارگر با آرامش خاطر در سنگر تولید به فعالیت پرداخته و سرعت حرکت چرخ‌های تولید شتابان خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه دستگاه قضایی حمایت از کار و کارگر را یک اولویت دانسته و با تشکیل کمیته حمایت قضایی از سرمایه گذاری و ستاد اقتصاد مقاومتی به دنبال گره گشایی از تولید و برطرف کردن مشکلات صنعتگران و کارگران است، تصریح کرد: دادگستری به دنبال ایجاد و تقویت فرهنگی است که بر مبنای آن، مشکلات کارگران قبل از طرح در دستگاه قضایی، برطرف شود و نیازی به تشکیل پرونده قضائی و رسیدگی یا صدور حکم نباشد.

رئیس دادگستری ساوه تصریح کرد: فعالیت شورای حل اختلاف صنایع مستقر در شهر صنعتی کاوه موجب کاهش مشکلات کارگران قطب صنعت کشور شده است و با تلاش اعضای این شورا که از بدنه جامعه کارفرمایی و کارگری هستند، افزون بر ۷۰ الی ۸۰ درصد پرونده‌ها ختم به صلح و سازش شده است.

وی در ادامه با بیان اینکه افزون بر دو میلیون نفر در کشور عضو خانه کارگر هستند، اظهار کرد: تشکیلات خانه کارگر با قدمت بالایی که دارد خدمات ارزنده ای به جامعه کارگری ارائه می دهد که جای تقدیر دارد به شرط آنکه این تشکیلات مدافع کارگری از سیاسی‌کاری و سیاست زدگی دور بوده و برطرف کردن مشکلات صنفی کارگران را با تلاش مضاعف پیگیری کند.

شریفی با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی در خانه کارگر شامل کلاس‌های درسی، زبان انگلیسی، صنایع دستی، خیاطی، آشپزی و … جهت خانواده کارگران گفت: مهارت آموزی موجب توانمند شدن کارگران و خانواده‌های آنان خواهد شد و موجب می‌شود تا شرکت کنندگان در این دوره‌های آموزشی پس از فراگیری وارد بازار کار شوند.

وی با بیان اینکه صنایع به نیروی کار ماهر نیاز دارند، افزود: علم و عمل موجب تقویت فرهنگ عمومی کار شده و وقتی هر دو به درستی به کار گرفته شود قطعا ثمرات و برکات زیادی برجای خواهد گذاشت.

به گزارش ایسنا، دادستان عمومی و انقلاب ساوه نیز گفت: خانه کارگر و تشکل‌های کارگری مشکلات کارگرانی که نیاز به حمایت قضایی دارند را احصاء و به دفتر دادسرا اعلام کنند تا طبق قانون با آنها رفتار شود.

محمودرضا سازنده افزود: از ظرفیت‌های قانونی برای کاهش هزینه‌های کارشناسی پرونده‌های مرتبط با کارگران استفاده خواهد شد.

وی خواستار حمایت از جامعه کارگری توسط مراجع ذیربط و ارائه خدمات مورد نیاز به کارگران شد و افزود: هرگونه حمایت صنفی، معیشتی، مهارت آموزی و … از کارگران صورت گیرد قطعا موجب توانمند شدن آنها خواهد شد و با خاطری ایمن و با انگیزه دوچندان به کار و تولید مشغول خواهند شد.

دادستان ساوه افزود: حمایت از کارگران و تولید توام با یکدیگر از رسالت‌های قوه قضاییه است و دستگاه قضایی مراجع ذیربط را مکلف به اجرای قانون و نیز حمایت از جامعه کارگری می داند.

به گزارش ایسنا، دبیر اجرایی خانه کارگر تشکیلات ساوه و زرندیه نیز گفت: حمایت دستگاه قضایی از جامعه کارگری و چرخه تولید موجب پویایی صنعت و اقتصاد و رضایتمندی کارگران به عنوان شریف ترین قشر جامعه شده است.

داوود میرزایی به ایجاد شورای حل اختلاف ویژه صنایع در قطب صنعت کشور اشاره کرد و افزود: فعالیت شورای حل اختلاف ویژه صنایع مستقر در شهر صنعتی کشور موجب ختم به صلح و سازش شدن اکثر پرونده‌ها شده و از مراجعه کارگران و کارفرمایان به دستگاه قضایی جلوگیری کرده است.

وی در ادامه با بیان اینکه خانه کارگر ساوه چهارمین خانه کارگر برتر کشور در حوزه آموزش، عضوگیری و ارائه خدمات رفاهی به جامعه هدف است، اظهار کرد: انعقاد قرارداد و استفاده از تخفیفات متنوع خدمات درمانی، آموزشی، راه‌اندازی دارالقرآن و توسعه خدمات این مجموعه در شهرستان زرندیه و شهرهای نوبران، آوه و غرق آباد از مهمترین فعالیت هاست.

انتهای پیام

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *