شهدا تربیت یافته مساجد و مکتب اسلام هستند

امام جماعت مسجد امام حسن مجتبی(ع) ساوه گفت: شهیدان تربیت یافته مساجد و مکتب اسلام هستند که با خون خود، نهال انقلاب اسلامی را آبیاری نمودند و در دهه پنجم انقلاب شاهد تنومند شدن این شجره طیبه هستیم.

به گزارش نار خبر به نقل از دیار آفتاب؛ «مصطفی» نام رزمنده مدافع حرم ایرانی است که سال ۱۳۹۲ راهی سوریه شد. او به مشهد می‌رود و با لشکر فاطمیون در میدان رزم حاضر می‌شود، اما بعدها با داشتن چندین مجروحیت در میدان رزم به «شیر بیشه فاطمیون» معروف شد. «سیدابراهیم» نام جهاد شهید مدافع حرم «سیدمصطفی صدرزاده» بود. صدرزاده از فعالان مسجد و پایگاه بسیج بود و به عنوان مربی حلقه‌های صالحین و مدرس در اردوهای عقیدتی و فرهنگی فعالیت داشت.

مصطفی صدرزاده در ۱۹ شهریور سال ۶۵ در شهرستان شوشتر استان خوزستان به دنیا آمد. در ۱۱ سالگی به همراه خانواده به استان مازندران نقل مکان کرد و پس از دو سال، همراه خانواده در شهرستان شهریار استان تهران ساکن شد. احترام به بزرگترها و مهربانی با کودکان و دست بوسی کوچکترها نسبت به بزرگترها سنتی بود که شهید صدرزاده در مسجد محله رسم کرده بود.

سیدمصطفی صدرزاده روز قبل از شهادت به دوستانش گفته بود که با یک گلوله شهید می‌شود و عاقبت در اول آبان سال ۹۴ در عملیات محرم در روز تاسوعا در مبارزه با تروریست‌های تکفیری در حومه حلب به شهادت رسید و پیکر مطهرش در گلزار شهدای بهشت رضوان شهریار به خاک سپرده شد.

بنابر اعلام دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای همزمان با ۳۰ مردادماه روز جهانی مسجد مراسم رونمایی از دو تقریظ حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای بر کتاب‌های «سرباز روز نهم» و «اسم تو مصطفاست» در اولین آیین ملی تکریم فعالان مساجد و پانزدهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت، با محوریت مسجد مقدس جمکران، همراه با مساجد سراسر کشور برگزار خواهد شد.

شهدا تربیت یافته مساجد و مکتب اسلام هستند

حجت الاسلام حسن مروتی امام جماعت مسجد امام حسن مجتبی علیه السلام در گفتگو با خبرنگار نار خبر؛ با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب بر مسجد محوری، گفت: مساجد سنگر اسلام هستند و انسان‌های وارسته‌ای در طول تاریخ اسلام تربیت شده‌اند.

وی افزود: مساجد از همان ابتدای تاسیس در صدر اسلام، جایگاهی فراتر از محل عبادت داشتند و امورات مختلف مردم، توسط پیامبر اکرم(ص) و اصحابش رسیدگی می‌شد اما یکی از مهمترین کارکردهای مسجد، تربیت نسل آینده است.

حجت الاسلام مروتی بیان کرد: پایگاه بسیج شهید باهنر مسجد امام حسن مجتبی(ع) ساوه بعنوان اولین پایگاه این شهرستان محل رشد و تعالی شهدای بزرگواری مانند شهید مهدی ناصری از فرماندهان لشکر ۱۷ علی بن ابیطالب(ع) و ۴۰ شهید این شهرستان است.

وی افزود: شهیدان تربیت یافته مساجد و مکتب اسلام هستند که با خون خود، نهال انقلاب اسلامی را آبیاری نمودند و در دهه پنجم انقلاب شاهد تنومند شدن این شجره طیبه با تربیت نسل‌های بعدی همچون شهیدان حججی و جواد الله کرم هستیم.

مروتی با اشاره به اهمیت کار جهادی بیان کرد: یک تربیت یافته مسجد هر جا که می‌رود باید منشا خیر و آبادانی باشد.

مسجد نقش محوری در تحقق حکومت و تمدن اسلامی دارد

عبداله چهره نیز از هیئت امنای این مسجد و فرمانده پایگاه بسیج شهید باهنر نیز با تاکید بر اهمیت مسجد محوری گفت: مسجد نقش محوری در تحقق حکومت و تمدن اسلامی دارد اگر به این نقش توجه شود کشتی نظام اسلامی از سخت‌ترین طوفان‌ها و تحریم‌ها به سلامت عبور می‌کند.

وی افزود: از نونهالی تا دوران تحصیل و ازدواج در این مسجد از روش‌های مختلف برای تشویق مسجدی‌ها استفاده می‌شود و علاوه بر شهدای والامقام دفاع مقدس تا کنون چند عالم دین، استاد دانشگاه، معلم، نویسنده، ورزشکار و کارمندان ارشد در این مسجد پرورش یافته‌اند.

چهره، با اشاره به اهمیت جذب از سن نونهالی اظهار کرد: تجربه چند دهه فعالیت نشان داده افرادی که از سن کم در مسجد فعال می‌شوند و در نماز جماعت شرکت می‌کنند بهتر در مسجد ماندگار می‌شوند.

وی ادامه داد: برنامه‌های مختلفی همچون ورزش و اردو می‌تواند موجب جذب به مسجد شوند، وقتی که شخصی وارد مسجد شد به مرور می‌توان به او آموزش داد و در مراحل مختلف تحصیلی تشویق کرد تا به مدارج بالای علمی برسد.

این فعال مذهبی اجتماعی با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب بر جوانی جمعیت تاکید کرد: در بحث اشتغال و ازدواج جوانان در این مسجد حمایت‌هایی انجام می‌شود تا جوانان به موقع ازدواج کنند و از آسیب‌های اجتماعی مصون بمانند.

مساجد پایگاه‌های تربیتی خانواده هستند

ابراهیم معصومی مسئول کانون فرهنگی و تربیتی مسجد و معاون مقطع ابتدایی آموزش و پرورش شهرستان ساوه نیز گفت: مساجد پایگاه‌های تربیتی خانواده هستند که اگر از این ظرفیت به درستی استفاده شود نه تنها فرزندان بلکه بزرگترها نیز میتوانند آموزش‌های مناسبی را دریافت کنند.

وی با اشاره به تجربیات چندین ساله خود در امور تربیتی افزود: در همین مسجد نوجوانانی داشتیم که ترک تحصیل کرده بودند ولی از طریق دوستان مسجدی مجدد به ادامه تحصیل تشویق شدند و توانستند تا مدارج بالای دانشگاهی تحصیل کنند.

معصومی بیان کرد: باید از برنامه‌های فرهنگی و آموزشی مساجد حمایت شود و این نیازمند یک عزم گسترده در میان همه مسئولین است.

وی ادامه داد: در حالیکه دشمنان بر علیه تربیت دینی و فرهنگ ما می‌تازند نیاز است که مساجد به عنوان سنگر مستحکم تقویت شوند.

انتهای پیام/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *