به گزارش نار خبر، حجت الاسلام علی بدرخانی امام جمعه موقت ساوه در خطبه های امروز گفت: کسی که مسئولیت اجتماعی را ترک کند مسلمان نیست، مهمترین وظیفه مسئولیت اجتماعی است ،قیام ابی عبدالله الحسین علیه السلام برای احیا و یادآوری مسئولیت های اجتماعی بود.
وی بیان کرد : امام حسین علیه السلام وقتی دیدکه رکن اصلی اسلام مسئولیت های اجتماعی به تعطیلی کشیده می شود، لذا قیام کرد تا جلوی این انحراف و تعطیلی را بگیرد .
حجت الاسلام بدرخانی گفت :شعار حب الحسین یجمعنا یعنی الگوی ما ابی عبدالله الحسین است، امام حسین علیه السلام همه چیز خود را اعم از جان و مال و خانواده اش و همه متعلقاتش را برای احیای دین فدا کرد.
امام جمعه موقت ساوه گفت :در دو ماه محرم و صفر، ضروری است علاوه برشور حسینی، شعور حسینی و فرهنگ علوی و فاطمی را بشناسیم و در زندگی روزمره آن را پیاده کنیم.
وی افزود: ثواب هر قدم در اربعین معادل شهیدی است که به خون آغشته شده لذا زائران اربعین باید قدر خود را بدانند و اجازه ندهند در طول زندگی افکار و رفتار آنها به گناهی آلوده شود.
بدرخانی با بیان اینکه زیارت کربلا باید به عنوان یک تکلیف و وظیفه انجام شود، گفت: زیارت اربعین در ردیف نمازهای واجب و مستحبی است و همان طور که واجبات ستون ولایت است، زیارت اربعین نیز ستون و لایت است.
امام جمعه موقت ساوه با توجه به صحبت های مقام معظم رهبری در دیدار با اعضا هیأت دولت به مناسبت هفته دولت گفت: مقام معظم رهبری ساده زیستی، در بین مردم بودن، تواضع و فروتنی، بکارگیری جوانان در ردههای مختلف مدیریتی، روحیه انقلابی و جهادی، رشد شاخصهای کلان اقتصادی، عضویت ایران در دو پیمان مهم بین المللی، ارتباط سیاسی موفق مخصوصا با کشورهای همسایه و راه اندازی کارگاههای راکد و نیمه فعال از امتیازات دولت سیزدهم برشمرد.
وی همچنین با اشاره به دیدار مقام معظم رهبری با فرماندهان سپاه گفت: مقام معظم رهبری در این دیدار بر کار جهادی و شبانه روزی مسؤلین تاکید کردند و اینکه کشور از ابتدای انقلاب اسلامی قویتر شده است.
حجت الاسلام بدرخانی گفت: آمریکا از همان شروع انقلاب تاکید بر گزینه نظامی علیه ایران داشتند اما امروز متوجه شدند با سلاح نظامی نمیتواند مقابل ایران بایستد به همین دلیل به جنگ ترکیبی متوسل شده اگر چه در جنگ اقتصادی ناکام مانده است.
امام جمعه موقت ساوه بیان کرد: باتوجه به اینکه دشمن جنگ ترکیبی را علیه جمهوری اسلامی بکار گرفته است باید به موازات تحکیم نظامی در برابر دشمن به تقویت بازدارندگی در حوزههای مختلف اقتصادی، فکری و فرهنگی نیز پرداخته شود.