مشاغل خانگی و صنایع تبدیلی یکی از مصادیق پویایی اقتصاد مقاومتی هستند، چراکه در این مشاغل، فعالیت و رونق اقتصادی، ابتکار، هنر، درآمدزایی، اعتمادزایی و بهرهگیری از ظرفیتها نمود دارد.
فریبا قاسمی یکی از کارآفرینان روستای یل آباد ساوه و فعال اقتصاد مقاومتی است.
فریبا قاسمی در گفتگو با خبرنگار نارخبر گفت: بنده ۱۸ سال پیش خیاطی انجام میدادم ولی از ۵ سال پیش به طور جدی به تولید کمربندهای کشاورزی روی آوردم و هم اکنون برای کل کشور کمربند کشاورزی صادر میکنیم.
وی در خصوص کاربرد این کمربندها گفت: این کمربندها پای ثابت پروژههایی مانند آبرسانی، آبیاری قطرهای، کشاورزی و… میباشد.
قاسمی گفت: به جز کار تولیدی کمربندهای کشاورزی در فصلهایی از سال هم سفارشهای تولیدی برای مدارس و کارگاهها انجام می دهم.
این فعال اقتصاد مقاومتی افزود: در این کارگاه توانستهام برای ۳ نفر دیگر اشتغال ایجاد کنم. این کارگاه با سرمایه اولیه بسیار کمی راهاندازی شد که با کمک بسیج سازندگی ساوه و دریافت وام توانستم به این کارگاه کوچک توسعه بدهم.
وی ادامه داد: نقش زنان روستایی و کارآفرین در توسعه و اشتغالزایی در کشور ما کم رنگ شده است وامید است با حمایتهای دولتمردان و ارائه تسهیلات کم بهره به آن توجه شود.
این کارآفرین نمونه افزود: تقویت باورهای درونی جوانان روستایی و استفاده از این ظرفیتها میتواند در شکوفایی اقتصاد نقش به سزایی داشته باشد.
قاسمی خاطرنشان کرد: طرحها وایدهها، خلاقیت و نوآوری جوانان ایرانی در تولید و اشتغالزایی بسیار زیاد است وامید است مسئولان به آن توجه کنند.
قاسمی با تأکید بر اینکه هرگز از کار خسته و دلزده نمیشود، گفت: خداوند بزرگترین حامی است، رمز سلامت جسمی و روحی کار و فعالیت است و باکار کردن انسان مشکلات خود را فراموش میکند و به آنها فکر نمیکند.