خیرین مدرسه ساز هویت یک کشور هستند

استاندار مرکزی گفت: بزرگانی نظیر حاج ابراهیم عسگریان و خانواده او بخشی از هویت کشور، استان مرکزی و شهرستان ساوه قلمداد می‌شوند.

به گزارش نار خبر؛ فرزاد مخلص الائمه در آیین تجلیل از خیر مدرسه ساز ساوجی بیان کرد: برگزاری این آیین‌ها و تجلیل از حاج ابراهیم عسگریان دماوندی، نشان از روحیه قدرشناسی مردم ساوه به ویژه دانش‌آموزان از یک خیر مدرسه ساز نیک‌اندیش دارد.

وی با اشاره به نقش ارزنده خیرین در تأمین زیرساخت‌های آموزشی گفت: تربیت نیروی انسانی، ریشه و بنیان توسعه هر کشوری است و این امر مقدس و مهم از مدارس آغاز می‌شود.

مخلص الائمه گفت: «ابراهیم عسگریان دماوندی» از خیرین بزرگ مدرسه‌ساز است که تاکنون ۲۷ مدرسه و فضای آموزشی با همت و مشارکت وی در استان‌های مرکزی، فارس، آذربایجان‌شرقی و بوشهر احداث شده‌است.

استاندار مرکزی تأکید کرد: مؤلفه‌هایی چون فرهنگ، صنعت و افتخار آفرینی در وجود این خیر مدرسه ساز ساوجی نهفته است باعث شده است که وی به این امر مهم بپردازد.

وی تصریح کرد: هویت معنوی یک جامعه از عناصری نظیر بزرگان تشکیل می‌شود و بزرگانی نظیر حاج ابراهیم عسگریان و خانواده او بخشی از هویت کشور، استان مرکزی و شهرستان ساوه قلمداد می‌شوند.

جواد لنجابی مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان مرکزی نیز در این آیین گفت: ساوه مهد مشاهیر و مفاخر متعدد است  این شهرستان درزمینه های گوناگون تربیت‌کننده نام‌آوران  زیادی است که به برکت حضور خیرین گرانمایه در بسترسازی فضا‌های آموزشی است.

وی عنوان کرد: خانواده عسگریان بیش از ۹۰ مدرسه در سطح کشور و ۹ مدرسه در ساوه احداث کرده‌اند و هم اکنون نیز کار ساخت دو مدرسه در این شهرستان در دست اجراست و این کار مهم قدرانی و تشکر از این خانواده را می‌طلبد.

وی بیان کرد: ساوه به دلیل مهاجرپذیری و موقعیت استراتژیکی که دارد نیمی از جمعیت دانش‌آموزی استان را در خود جای داده است و بر این اساس نیازمند احداث مدارس برای برطرف کردن نیاز دانش‌آموزان به فضای آموزشی است.

پایان پیام/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *