شهید سلیمانی فرمانده مبارزه با تروریسم دولتی بود

امام جمعه ساوه گفت: شهید سلیمانی فرمانده مبارزه با تروریسم دولتی، آن هم آمریکا، رژیم صهیونیستی و ارتجاع منطقه بود.

به گزارش نار خبر؛ حجت الاسلام جعفر رحیمی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهرستان ساوه اظهار کرد: عمل بر اساس تقوی، اخلاق مداری، قرآن محوری، معاد باوری و مهدی باوری موجب ر‌هایی از فتنه‌های آخر الزمان می‌شود، اما اگر کسی مواظب تقوای الهی نباشد در فتنه‌ها گرفتار خواهد شد.

حجت الاسلام رحیمی با اشاره به نزدیک شدن به ایام ولادت حضرت زهرا (س) بیان کرد: آن حضرت الگوی جاودانه زنان عالم است و مسأله خوش خلقی  و اعتمادشاه کلید زندگی زناشوییآن حضرت بود.

امام جمعه ساوه گفت: یکی از پایه‌های اساسی در زندگی اعتماد است، در زندگی فاطمی دروغ معنا ندارد، دروغ مسأله‌ای است که اگر وارد خانواده‌ای شود، باعث تخریب زندگی می‌شود.

حجت الاسلام رحیمی به سالگرد شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی اشاره کرده و گفت: سردار سلیمانی، فرمانده بزرگ مبارزه با تروریسم بود، منتهی نه تروریسم در حد داعش و النصره. او فرمانده مبارزه با تروریسم دولتی، آنهم آمریکا و رژیم صهیونیستی و ارتجاع منطقه بود.

وی تأکید کرد: سلیمانی فرماندهی بود که با تفکر راهبردی خود، بزرگترین شکست‌های راهبردی را به آمریکا در شش سال اخیر وارد کرده بود.

خطیب جمعه ساوه افزود: حاج قاسم سلیمانی، سردار امنیت و صلح بود. او هر جا قدم می‌گذارد برای منطقه و مردم محروم منطقه، امنیت و آرامش و صلح را به ارمغان می‌آورد.

وی در ادامه بیان کرد: شهید سلیمانی، تفکر و عمل و مشی و مرامش، نماد اعتدال، به معنای واقعی کلمه بود. او معتقد بود باید چتر ولایت و انقلاب را بر سر همه گستراند و جذب حداکثری را راهبرد همیشگی خود کرد.

امام جمعه ساوه در خصوص تحول با انتخاباتِ پرشور و رقابتی افزود:کارکرد انتخابات در مهار مثلث «دیکتاتوری، هرج و مرج، و ناامنی» است. شک نیست که هر نظام سیاسی در معرض آفت استبداد یا هرج و مرج یا مخدوش شدن امنیت اجتماعی و ملی است. در مواجهه با مخاطراتی از این قسم، توسل به مشارکت مردم در قالب رژیم‌های انتخاباتی، از سالم‌ترین و پایدارترین راه‌های پیشگیری است.

وی تصریح کرد: تا موعد انتخابات مهم اسفند ماه، باید تمام مسئولان و صاحب منصبان و متنفذانی که جز وظایفشان این است که اصول چهارگانه مشارکت، رقابت، سلامت و امنیت را در انتخابات تأمین و تشدید کنند و باید به شکلی ملموس و قابل رؤیت بر حجم کمی و کیفی اقدامات خود بیفزایند تا این اصول، ذیل راهبرد اساسی جذب حداکثری و دفع حداقلی به چشم بیاید و هم فعالان سیاسی و عموم مردم را به مشارکت قوی در انتخابات دلگرم و متقاعد کند.

خطیب جمعه ساوه با اشاره به ترفند‌های دشمن برای مشارکت حداقلی افزود: برجسته‌سازى کلیدواژه تحریم انتخابات توسط رسانه‌هاى غربى و عبرى و عربى و بازنشر آن توسط برخى عناصر تجدیدنظرطلب در داخل،القاء دروغین مهندسى انتخابات و مشخص‌بودن منتخب حاکمیت و بى‌اثر برشمردن راى مردم؛ تحریف «دلخورى مردم از عملکرد بد مدیران» به «قهر مردم از نظام»تسرّى ناکارآمدى و ضعف مسئولان مختلف به ضعف و ناکارآمدى نظام اسلامى از جمله اقدامات دشمن است که می‌توان با راهکار‌های اساسی از جمله حضور میدانى گروه‌هاى تبلیغى، طلاب و دانشجویان انقلابى این اقدامات را خنثی کرد.

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *