مرجان فیروزی در گفتگو با خبرنگار نار خبر ضمن تبریک میلاد حضرت زهرا(س) اظهار کرد: ارزش فاطمهی زهرا (س) به عبودیت و بندگی خداست و وی سـرآمد زنـان عالم است زیرا در اوج فضایل قرار دارد.
وی گفت: حـضرت فـاطمه زهرا (س) در دوره کوتاه زندگی خود، پس از هجران رسول خدا صلی الله علیه و آله زیباترین جلوه پاسداری از حریم ولایت را به تصویر کـشید.
فیروزی عنوان کرد: ساده زیستی و دوری از مصرف گرایی و سازگاری با وضعیت اقتصادی مردم عصر خویش، نـمونههایی از رفـتار اقـتصادی حضرت فاطمه زهرا (س) است. میتوان پارسایی و قناعت بـه ثـروتی انـدک و امـکاناتی نـاچیز، در عـین امکان بهرهمندی از بالاترین امکانات را از ابعاد کرامتی حضرت زهرا سلام الله علیها دانست.
وی گفت: حضرت فاطمه زهرا (س) بهترین الگو برای سبک زندگی اسلامی است و ویژگیهای رفتاری ائمه معصومین(ع) به ویژه دخت نبی مکرم اسلام برای جامعه الگو است.
کارشناس امور خانواده تصریح کرد: بحث حجاب، از مسائلی بود که حضرت به آن اهمیت ویژهای میدادند. پوششایشان از پیرمرد نابینا و جریان نگرانیایشان هنگام بیماری برای نمایان بودن حـجم بـدن در تابوت، نمونههایی از توجهایشان و اهمیت حجاب است.
وی ادامه داد: زن مسلمان ایرانی با داشتن چنین الگویی، توانست بـا حـضور خـود در صحنههای پرشور دوران وحشت زای طاغوت، حماسۀ انقلاب اسلامی را به منصّۀ ظهور بـرساند و سختیها و مرارتهای هشت سال جنگ تحمیلی را به جان بخرد.
وی در خصوص فرزند پروری حضرت فاطمه (س) گفت: روش تربیتیایشان سبب شد تا فرزندانی موفق، اثـرگذار. پایـدار در برابر دشواریها، یکتاپرست، مبارز و با سطح بالایی از همکاری اجتماعی پرورش یابند.
مدیریت عواطف حضرت زهرا(س) مثال زدنی است
فیروزی گفت: یکی از مسائلی که سبب میشود زوجین کمتر به مسائل خانواده و روابط همسری بیندیشند، مشغلههای مادی و اقتصادی است. زندگی خانوادگی دختر پیامبر(ص) وامیرالمؤمنین(ع) هم خالی از دغدغههای مادی نبوده اما این مسأله سبب نشد که دغدغههای مادی، جای اهداف اصلی زندگی را بگیرد. حضرت زهرا(س) در کنار شرایط سخت مادی، مادر چهار فرزند بود. با این حال جایگاهامیرالمؤمنین(ع) در زندگی او محفوظ و نقش مادری، جا را برای نقش همسری تنگ نکرده بود.
کارشناس امور خانواده گفت: کلید آرامش، انضباط، استحکام و صمیمیت خانواده به دست زنان است و به دنبال آن موفقیت و آسودگی خاطر مرد نیز، به نوع رفتار و برخورد زن درون خانه بستگی دارد. بهترین و جامعترین اسوه در این زمینه، حضرت فاطمه(س) است.
فیروزی ادامه داد: یکی از عوامل مهم در تحقق عشق و محبت میان هسمران بیان و اظهار آن است. چه بسا کسانی که در قلب محبت فراوانی نسبت به همسرشان دارند، ولی توانایی ابراز آن را ندارند. در حالی که گفتن جملاتی که حاکی از محبت زوجین نسبت به هم است در رفع بسیاری از تردیدها و سوء ظنها مؤثر و بر میزان محبت آنان میافزاید.
وی در پایان گفت: ائمه معصومین: هم به ابراز علاقه به همسر تأکید نمودهاند و در سیرهی عملی حضرت زهرا (س) این امر در موارد متعددی به چشم میخورد.
انتهای خبر/