مهران توکلی در گفتگو با خبرنگار نار خبر؛ اظهار کرد: به دلیل اینکه شهرستان ساوه در یک منطقه ویژه و اقتصادی قرار گرفته است، این مرکز، تصمیم گرفت طرحهایی را اجرا کند که شهر از محوریت کارگری خارج شود.
وی افزود: دردورههای اجرایی در مرکز فنی و حرفهای شهرستان بیشتر آموزشها حول مباحث سختافزاری بود و اغلب افرادی که آموزش داده میشدند به شرکتها تزریق میشدند که کار خیلی شایسته و خوبی بود ولی چیزی که مغفول مانده بود این بود که آموزش مهارتهای نرم در این مرکز نبود.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفهای ساوه گفت: مهارتهای نرم مثل خلاقیت، نوآوری، کسب و کارها، کار آفرینیها و حل مسأله است میتواندامید آفرینی را تقویت کند که این مرکز فعالیت خود را در این مورد آغاز کرده است.
توکلی ادامه داد: ما هم اکنون در انقلاب صنعتی چهارم و نوآوری نسل هفتم دنیا هستیم و مرکز آموزش فنی حرفهای درصدد است که خدمتگزاری در این مورد را انجام دهد و انقلاب صنعتی چهارم را در ساوه شکوفا نماید و همچنین با آموزش استراتژیهای تولیدات جدید مثل ایتیو بتواند به مسئولین و مدیران شرکتها و صنایع کمک نماید.
این مسئول در ادامه گفت: هم اکنون در این مرکز دورههای ویژه علم داده(Data science)که هوش مصنوعی زیر گروه آن است بتوانیم آموزش دهیم که تقریباً ۲۰ رشته جدید در این زمینه از قبیل داده کاوی، یادگیری ماشین، متن کاوی، وب کاوی، یادگیری عمیق و هوش مصنوعی در حال آموزش است.
وی تصریح کرد: این مرکز در تلاش است که دورههایی را به صورت رایگان آموزش دهد که افراد بتوانند پروژههایی را آماده کرده و با این کار، کسب و کارها به طرف داده محوری برود.
توکلی گفت: یکی دیگر از فعالیتهای این مرکز این است که در نظر دارد آموزش خلاقیت به کودکان راآغاز کند زیرا پرورش خلاقیت در کودکان، نقش مهمی در پیشرفت و موفقیت دارد و در واقع، خلاقیت به کودکان کمک میکند تا درک بهتری از دنیای پیرامون خود پیدا کنند، با مشکلات روبرو شوند، تفکرات خود را بیان کنند و راهحلهای نوآورانه برای مسائل پیش رو پیدا کنند.
رئیس مرکزآموزش فنی و حرفهای ساوه عنوان کرد: یکی از موضوعات مورد توجه ما موضوع مدیران فردا است، مدیریت منابع انسانی«Human resource management»، بسیار مهم است که این مرکز قصد دارد به عنوان اولین مرکز، آموزشهای لازم را در این خصوص ارائه دهد.
توکلی تأکید کرد: در کشور ما امکانات بسیار زیادی وجود دارد ولی باید به سمتی پیش برویم که تصمیم گیرنده و تصمیم سازنده شرکتها و صنایع خود کشورمان باشد و بتوانیم بازار جهانی رو قبضه نماییم.
وی گفت: ما در سال۱۴۰۲ یعنی سیصد و پنجاه هزار نفر آموزش دادیم که این رکورد جدیدی برای شهرستان ساوه میباشد و تقریباً در زمینههای مختلف یعنی گروههای هدف مختلفی ازجمله دانشآموز، دانشجو، معتادین، روستایی، عشایری، زندانی و صنایع توانستیم آموزش دهیم.
توکلی در ادامه گفت: تقریباً ۶۳ نفر معتاد را در امسال آموزش دادیم که معادل ۱۵ هزار ساعت آموزش بود که این افراد با آموزشها جذب شرکتها و صنایع شدند.
وی گفت: این مرکز اهداف بزرگی را برای آینده در نظر دارد که باید با کمک و همراهی مسئولین و همچنین حمایت آنها این طرحها را گسترش داده وبتوانیم به خروجی خوبی دست یابیم.
توکلی درپایان گفت: به مناسبت دهه مبارک فجر در راستای اهتمام ویژه فعالیتهای مرتبط با مهارتهای نوین و اشتغالزا کارگاه علم داده، هوش مصنوعی و هوش تجاری در مرکز آموزش فنی و حرفهای ساوه همزمان با سراسر کشور افتتاح شد.
انتهای خبر/