به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«دیار آفتاب»؛ صنم هدایتی در گفتگو با خبرنگار نار خبر؛ اظهار کرد: کار جهادی شامل مشارکت فعال در فعالیتها و پروژههایی است که به بهبود شرایط جامعه و افراد کمک میکندو این کار میتواند شامل خدمات به نیازمندان، مشارکت در طرحها و فعالیتهای اجتماعی و.. باشد.
وی افزود: در این راستا فعالیت گروه جهادی حضرت خدیجه (س)، از سال ۹۳ به صورت خودجوش آغازشد و از سال ۹۹ این گروه جهادی به صورت رسمی ثبت شد.
هدایتی گفت: فعالیت گروه جهادی حضرت خدیجه (س)؛ در بدو تأسیس با تعداد معدودی از جهادگران آغاز گردید و در حال حاضر بیش از ۸۰ نفر از نیروهای جهادی در گروههای مختلف مشغول به خدمترسانی به مردم هستند.
وی یادآور شد: با شیوع ویروس کرونا، گروه جهادی پا به عرصه گذاشتند و خدمات شایانی را در عرصه سلامت، توزیع ماسک و ضدعفونی معابر ارائه دادند و همچنین در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری، توانستیم با توزیع بستههای معیشتی و کمکهای مؤمنانه، نقش وافری را ایفا کنیم.
وی افزود: این گروه دارای صندوق قرض الحسنه وام نیز میباشد، قبل از هر عملی واحد کمکهای نقدی سعی در شناسایی نیازمندان دارد و برای افرادی که اولین بار به خیریه مراجعه میکنند و شرایط لازم برای دریافت این مبالغ را دارندپرونده تحقیق حضوری تشکیل میدهند و بعد از طی مراحلی اقدامات لازم برای وام این افراد صورت میگیرد.
مسئول گروه جهادی حضرت خدیجه (س) عنوان کرد: شناسایی نیازمندان و خیرین، تهیه جهیزیه و سیسمونی، پخت غذا در ایام الله،تهیه سبدهای معیشتی، انجام برنامههای مناسبتی، یادواره شهدا، برگزاری مراسم معنوی اعتکاف و… ازجمله کارهای این گروه جهادی است.
وی در ادامه گفت: کار جهادی میتواند به تقویت ارزشهای دینی و انگیزههای اسلامی کمک کند. این ارزشها شاملایمان به خدا، عدالت، صداقت، و همبستگی اجتماعی است.
هدایتی گفت: حضور و شرکت در کارهای جهادی به تقویت اخلاقیات و روحیه مبارزه در فرد و جامعه کمک کند. این اخلاقیات شامل صبر، استقامت است.
این مسئول گروه جهادی بیان کرد: گروه جهادی حضرت خدیجه (س) دارای موکب نیز میباشد و در ایام اربعین به مدت ده روز در نجف اشرف خدمترسانی به زائرین را انجام میدهد.
وی همچنین افزود: حمایت و صیانت از خانوادههای بهبوود یافته از اعتیاد، یکی از اقدامات مهم این گروه جهادی میباشد که زمینه دسترسی به خدمات اولیه برای خانوادههای آنان فراهم میشود.
پرورش ماهی با وام بسیج سازندگی
هدایتی همچنین گفت: از زمانی که مقام معظم رهبری مبحث اقتصاد مقاومتی را بیان کردند قصد داشتم در راستای کمک به تولید کشور فعالیتی را آغاز نمایم که با مشورت و همکاری بسیج سازندگی استخر پرورش ماهی راهاندازی کردم و مجوزهای لازم را نیز در این راستا دریافت کردم که در دو نوبت ماهیها را به بازار عرضه کردیم.
این بانوی کارآفرین که در عمل به اقتصاد مقاومتی توجه کرده است بیان میکند: هماکنون در یک استخر ماهی قزلآلا را به مقدار ۵ تن پرورش میدهم که علاوه بر اینکه کمک به اقتصاد مقاومتی شده است برای ۳ نفر نیز اشتغالزایی کردهام.
وی گفت: استفاده از تسهیلات اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی به عنوان سرمایهای مناسب برای تحقق اقتصاد مقاومتی میباشد.
لحظههایی از زندگی با کشت زعفران
این بانوی کارآفرین گفت: با همت و حرکت جهادی، به مدت ۳ سال است که کار کاشت زعفران را انجام میدهیم که با کشت زعفران نقش بسیار پررنگی در زمینه رشد اقتصادی خانواده و دیگران فراهم نمودهایم.
وی در پایان گفت: این محصول در شرایطی که مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی از اهمیت بالایی برخوردار است محصول خوبی برای ایجاد اشتغال است.
انتهای خبر/