به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«دیار آفتاب. »؛ به نقل از نار خبر؛ حجت الاسلام جعفر رحیمی در خطبههای این هفته نماز جمعه شهرستان ساوه، اظهار کرد: . شهادت آیتالله دکتر رئیسی میتواند مأمنی برای بازگشت وحدت و انسجام سیاسی به احزاب و جریانات کشور، افزایش مشارکت خصوصاً در انتخابات پیش رو باشد.
وی به سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) و انتخاب رهبر معظم انقلاب به عنوان رهبری و سکانداری انقلاب اشاره کرده و افزود: سیره امام(ره) نشان مى دهد که او روحى ذلت ناپذیر و ستم ستیز داشت و نهیبش صاعقه اى بود که لرزه براندام استکبار و نوکران آن مى انداخت. امام(ره) آمریکا را «شیطان بزرگ» و «ام الفساد قرن» نامید.
خطیب جمعه ساوه در ادامه گفت: امام(ره) با افشاى ماهیت درنده خویى آمریکا و غده چرکینى به نام اسرائیل، بمب بیدارى اسلامى را درمنطقه منفجر کرد و امروز پس از گذشت ۴۵سال از پیروزى انقلاب اسلامى، ایران اسلامى به مرکز فرماندهى بیدارى و مقابله ملتها با استکبار تبدیل شده که هم اکنون نمونههای آن در دانشگاههای آمریکا و دیگر کشورهای استکباری دیده میشود.
حجت الاسلام رحیمی عنوان کرد: امام(ره) روح خدا درکالبد زمان بود و انقلابیگرى و تکلیف محورى را در گفتار و رفتار به ما آموخت تا آموزه هاى عاشورایى نهضت اباعبد الله(ع)، رمز جاودانگى انقلاب اسلامى شود.
وی بیان کرد: امام(ره) هم عاقل بود، هم دوراندیش بود، هم محتاط بود، هم دشمنشناس بود، هم به دوست اعتماد مى کرد و هم ضربه اى را که به دشمن وارد مىکرد، ضربه اى قاطع بود. همه آن چیزهایى که براى یک انسان لازم است تا بتواند درچنین جایگاه حساس و خطیرى انجام وظیفه کند و خدا و وجدان خود را راضى بکند، در این مرد جمع شده بود.
حجت الاسلام رحیمی تصریح کرد: امام(ره) الگویى جاوید از چگونه زیستن و چگونه بر دلها حکومت راندن را به رخ تمام مدعیان و حاکمان جهان امروز کشاند و درعصر ظلمتها و کوران بحرانهاى غرب و جهان امروز قیام کرد تا ظهور یک منجى را بشارت دهد.
وی تأکید کرد: تدابیری که بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی(ره) در دوران مبارزه، پیروزی انقلاب و دهه استقرار و تثبیت انقلاب اسلامی ایران به خرج داد، منبعث از توفیقات الهی و بکارگیری تعالیم وحی و سیره نبوی و ائمه اطهار(ع) بوده است.
امام جمعه ساوه بهاندیشه ناب امامین انقلاب اشاره کرد و گفت: دراندیشه امامین انقلاب، مردم محوریترین پایه و اساس بودند و امام خمینی(ره) جمهوری اسلامی را بهترین مدل برای اداره کشور میدانستند و ولایت فقیه را بزرگترین پشتوانه برای کشور و مردم میدید و لذا بزرگترین هنر امام این بود که ولایت فقیه مهجور و مستور در کتابها را بیرون کشید و بر عرصه جامعه آورد.
وی گفت: از شاخصههای مهم در مشی امام و خط امام و رهبری، مسأله محاسبات معنوی و الهی است و امام(ره) در تصمیمگیری و تدابیر خود، محاسبات معنوی را در درجه اول قرار میداد.
حجت الاسلام رحیمی به آغاز سی و ششمین سال رهبری حضرت آیت الله العظمی خامنهای اشاره کرد و عنوان کرد: امروز اگر ما با یک عینک واقع بینی به واقعیات نگاه کنیم میبینیم که این رهبر عزیز به شایستگی توانستهاند سکان انقلاب اسلامی را هدایت کنند و اگر بخواهیم مروری بر درایتها و مدیریتهای معظم له داشته باشیم دهها و صدها کتاب هم جوابگو نخواهد بود.
وی ادامه داد: در یک بررسی کوتاه میتوان فهمید این سکاندار کشتی انقلاب اسلامی، علیرغم طوفانهای تند سیاسی در منطقه و جهان، انقلاب را به سلامت به ساحل نجات رهنمون کرده است و دشمنان نظام از این درایت و هوشمندی، انگشت حیرت به دهان گرفتهاند.
حجت الاسلام رحیمی به تشکیل و آغاز به کار مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت: هر وقت سخن از مجلس شورای اسلامی به میان میآید، بیشتر افراد یاد جمله معروف بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی ایران که فرمود «مجلس در رأس امور است» میافتند اما اکثریت قریب به اتفاق ما از تبصره و تکمله این تعبیر بیخبر هستیم.
وی گفت: امام راحل در سخنرانى ۱۳ دیماه ۱۳۶۲ که در جمع فرمانداران، بخشداران و اعضاى شوراهاى روستایى ایراد شده است، فرمودند: «مجلس در رأس امور است؛ یعنى مجلس خوب همهچیز را خوب مىکند و مجلس بد همهچیز را بد مىکند». مسألهای که مکرراٌ در بیانات مقام معظم رهبری نیز تکرار شده و معظمله نیز مجلس را در رأس امور دانسته و فرمودند: «اگر نمایندگان آن بر مدار وظایف قانونی خود حرکت کنند و صادقانه به عهدی که با موکلان خود بستهاند، عمل کنند، امور کشور به سمت صلاح و سداد پیش خواهد رفت و همه با عمق وجود، اثرگذاری مثبت مجلس در پیشرفت کشور را احساس خواهند کرد.
وی در پایان ضمن توصیه به نمایندگان مجلس گفت: نمایندگان مجلس با شناخت درست از شرایط و اولویتهای کشور و با کارشناسی و با حضور فعال و منظم و با پاکدستی وامانتداری، وظیفه قانونگذاری و دیگر وظایف خود را انجام دهندزیرا مجلس، نقطهامید مردم و نقطه اتکای مجریان و به معنی حقیقی، در رأس امور کشور خواهد بود و چنین مجلسی در رساندن کشور به اهداف والا، سهم بسزایی خواهد داشت.