حضور مردم در انتخابات نماد وحدت ملی است

امام جمعه ساوه گفت: برگزاری انتخابات باشکوه با حضور مردم، یکی از جلوه‌های اثرگذار در نمایش همبستگی ملی است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی « نار خبر»؛ حجت الاسلام جعفر رحیمی در خطبه‌های این هفته نماز جمعه شهرستان ساوه اظهار کرد: عید قربان یکی از اعیاد بزرگ اسلامی است که یادآور زیباترین نمونه تعبد انسان در برابر خداوند متعال است. عید قربان، عید فداکاری، ایثار، اخلاص و عشق است که امتحان الهی برای حضرت ابراهیم بود.


وی افزود: دهه ولایت برای ما درس‌ها و پیام‌هایی دارد و یکی ازمهمترین پیام‌ها این است که جدایی از اهل بیت خسران را در برخواهد داشت.


خطیب جمعه ساوه تصریح کرد: اما آنچه جاى تأسف است و با کمال شرمندگى باید نسبت به آن اعتراف کنیم این است که حق این ابرحماسه تاریخ یعنى غدیر خم را به‌خوبى ادا نکرده‌ایم و الا اگر حقیقت و جوهره غدیر در پهناى هستى و گیتى جلوه یابد، دیگر هیچ انسانى روى زمین نخواهد ماند که با یأس و ناامیدى و در نهایت خوارى و ذلت و فقر و نابرابرى زندگى کند، چرا که پیام غدیرخم عدالت است و امنیت و با نقشه راهى که در مسیر امامت و ولایت براى همه آحاد بشر ترسیم نموده است.


حجت الاسلام رحیمی به سالروز تشکیل جهاد سازندگی به فرمان امام خمینی(ره) در سال ۱۳۵۸ اشاره کرده و بیان کرد: کشاورزی از نظر اقتصادی، اجتماعی، سیاسی دارای اهمیت فوق‌العاده می‌باشد. از نظر اقتصادی با هزینه کم نسبت به سایر بخش‌ها درآمدزایی بالایی دارد به شرطی که با رعایت اصول علمی و فنی اقدام شود. از نظر اجتماعی علاوه بر اینکه قدرت اشتغال زایی بالایی نسبت به سایر بخش‌ها دارد تقریباً همه آحاد جامعه به نوعی به کشاورزی اشتغال دارند و از نظر سیاسی تولیدات کشاورزی امنیت غذایی جامعه را فراهم می‌آورد و از این طریق قدرت چانه زنی مسئولین را در برخورد با سایر کشور‌ها بالا می‌برد.

امام جمعه ساوه با اشاره به برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری به برکات مشارکت حداکثری مردم در انتخابات اشاره و عنوان کرد: قطعاً مشارکت حداکثری مهمترین اولویت انتخابات در نظام مردم سالاری دینی است. این که چه کسی انتخاب می‌شود قطعاً و حتماً بسیار مهم است. اما اگر بهترین شخص با رای کم انتخاب شود، برای نظام اسلامی خوب نیست.


وی تأکید کرد: برگزاری انتخابات باشکوه با حضور مردم، یکی از جلوه‌های اثرگذار در نمایش همبستگی ملی است.


خطیب جمعه ساوه، تولید اقتدار ملی، تقویت مقبولیت نظام، ارتقاء ثبات سیاسی درکشور، افزایش همبستگی و وحدت ملی، کاهش آسیب‌پذیری ارکان نظام تصمیم‌گیری و اجرایی، افزایش بازدارندگی نرم و دفع تهدید‌ها و همچنین تقویت موقعیت و قدرت نرم جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان را از برکات مشارکت حداکثری مردم در انتخابات دانست و گفت: این دستاورد مهم نتیجه حضور فعال، مؤثر، مستمر و گسترده مردم در همه صحنه‌های دفاع از انقلاب اسلامی و حمایت از نظام و همچنین انتخاب مسئولانی است که دغدغه انقلاب و اسلام را دارند.


وی در ادامه گفت: مشارکت اندک در انتخابات، اردوگاه دشمن را برای تشدید فشار‌ها و نتیجه بخش کردن تهدید‌ها ترغیب کرده و باعث یاس ملت‌هایی می‌شود که به مقابله با نظام سلطه پرداخته‌اند.

خطیب جمعه ساوه یادآور شد: حمایت رهبر از انقلاب از دولت‌های برآمده از آرای مردمی فارغ از جناح‌بندی سیاسی آن‌ها، موید صیانت رهبر انقلاب از انتخاب مردم است؛ موضوعی که همواره در بیاناتشان به آن اشاره شده است.


وی با اشاره به تجربه انتخابات ریاست جمهوری در ادوار مختلف گفت: این تجربه نشان می‌دهد هیچ عامل داخلی و خارجی نتوانسته بر عزم مردم برای تعیین سرنوشتشان فائق شود و مردم آگاه و فهیم ایران با مشارکت گسترده در انتخابات، مُهر حمایت از نظام را ثبت کرده و سوءمدیریت و ناکارآمدی برخی مسئولان و کارشکنی و توطئه‌های دشمنان داخلی و خارجی برای یاس آفرینی در ملت را به پای نظام ننوشته‌اند.


حجت الاسلام رحیمی ادر پایان عنوان کرد: راهبرد شهید رئیسی ناظر به وحدت کلمه، یعنی وحدت جبهه انقلاب بود. در انتخاب مصداقی گزینه نامزد رئیس جمهور چهاردهم و اجماع بر یک نفر از نامزد‌های صالح جبهه انقلاب و معرفی وی به عنوان نامزد اصلح و جانشین شایسته شهید جمهور، شهید رئیسی است، همان‌گونه که شهید رئیسی عزیز در یک فرآیند اجماعی و هم‌کاری نیرو‌های انقلابی در قالب یک جبهه و جریان، به ریاست جمهوری رسید و بعد از انتصاب به ریاست جمهوری، فراجناحانه و برادرانه از همه نیرو‌های مفید برای پیشرفت کشور استفاده کرد و سبک مدیریت خود را تبدیل به نماد و نصاب حقیقی ریاست جمهوری در ادبیات انقلاب اسلامی نمود.

انتهای خبر/

وحدت ملی 

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *