قیام امام حسین(ع) نشات گرفته از حق بود

کارشناس مذهبی گفت: قیام امام حسین(ع)در کربلا، نه تنها نمادی از مبارزه با ظلم و ستم بود، بلکه نشانی برای حق و عدالت در برابر بی‌عدالتی بود.

زهرا خاطری در گفتگو با خبرنگار نار خبر؛ اظهارکرد: قیام امام حسین(ع) در سال ۶۱ هجری قمری در کربلا، به عنوان یکی از برجسته‌ترین و نمادگانی از مبارزه با ستم و ظلم در تاریخ اسلام است.

وی افزود: این قیام، با هدف اصلاح جامعه اسلامی در مقابل استبداد و بی‌عدالتی انجام شد و موجب انتقال پیام‌های بنیانی اسلامی در برابر انحرافات و تخریب فرهنگی شد.

خاطری بیان کرد: . امام حسین(ع) به عنوان نمادی از شجاعت و استقامت در دفاع از اصول اخلاقی و اسلامی، در روز‌های عاشورا و به‌طور کلی در زندگی خود، به مظهری از شجاعت، صبر و ایثار تبدیل شدند.
این کارشناس مذهبی بیان کرد: قیام عاشورا به عنوان یک الگوی مستمر در تمامی زمان‌ها و مکان‌ها به دلیل ارزش‌های اخلاقی، استقامت، و‌ایمانی که در آن نهفته است، شناخته می‌شود.
وی تصریح کرد: عاشورا این رویداد تاریخی نشانگر مبارزه با ظلم و ستم است و نشان می‌دهد که در هر دوره‌ای، برای دفاع از حقوق و اصول انسانی، باید‌ایستاد. امام حسین(ع) با قرار دادن دین و ارزش‌های انسانی بر فراز همه‌چیز، الهام‌بخش نه تنها برای مسلمانان بلکه برای همه‌ی انسان‌ها است.
خاطری در ادامه گفت: اگر انسان‌ها امام حسین(ع) را الگو و سرمشق خود قرار دهند، این به معنای اعتقاد به ارزش‌های اخلاقی، عدالت، استقامت، و صبر است که امام حسین (ع) آن‌ها را به نمایش گذاشت و جامعه‌ای که بر اساس این ارزش‌ها ساخته شود، قطعاً بهترین خصوصیات انسانی و اجتماعی را تقویت می‌کند.

این کارشناس مذهبی گفت: عزت و کرامت امام حسین (ع) در رویداد عاشورا یک درس بزرگ برای همه مسلمانان و همچنین برای همهٔ آزادگان جهان است ونشان می‌دهد که انسان باید در برابر ظلم و ستم‌ایستادگی کند و اصول و ارزش‌های انسانی و اخلاقی را تا آخرین نفس دفاع کند.
وی در پایان گفت: امام حسین (ع) با رفتارش در عاشورا نشان داد که حتی در شرایط دشوار، ارزشمندترین چیز‌ها را که انسان را انسان می‌سازند، نباید تسلیم ظلم و فساد کرد.

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *