بستر اجرای کالابرگ در دولت چهاردهم فراهم است

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در قانون پیش بینی شده است که طرح کالابرگ تداوم داشته باشد و ما بستر آن را فراهم کرده‌ایم و امیدوار هستیم که دولت آینده بتواند این طرح را به نحو احسن اجرا کند.

به گزارش نار خبر؛ به نقل از خبرنگار گروه اقتصادی پایگاه خبری تحلیلی «دیار آفتاب»؛ به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا، سید صولت مرتضوی، با اشاره به ادامه شدن طرح کالابرگ اظهار کرد: کالا برگ را به صورت طرح فجرانه به مدت سه ماه پرداخت کردیم و تقریباً توفیقات حداکثری را به دست آوردیم، به طوری که حدود ۲۰ میلیون خانوار (۶۰ میلیون جمعیت) را که کالابرگ به آنان تعلق می‌گرفت، تحت پوشش قرار دادیم.

وی افزود: با کمترین وقفه و مشکل، بدون هیچ صف و دغدغه‌ای توانستیم این طرح را اجرا کنیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در قانون پیش بینی شده است که این طرح تداوم داشته باشد و ما بستر آن را فراهم کرده‌ایم و امیدوار هستیم که دولت آینده بتواند این طرح را به نحو احسن اجرا کند.

در این باره علیرضا عسگریان معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز چندی پیش اعلام کرد: در دولت سیزدهم به معیشت مردم توجه ویژه‌ای می‌شد و امیدوارم دولت چهاردهم در همین مسیر حرکت کند و آن را ارتقا دهد. مهم‌ترین طرح دولت سیزدهم «کالابرگ الکترونیکی» بود که به واسطه آن شبکه اعتبار شکل گرفت و تا امروز این طرح سه دستور کلی داشته است که یکی از آنها طرح کالابرگ بود.

وی یادآور شد: زیرساخت کالابرگ الکترونیکی باید به گونه‌ای بود که می‌توانست این طرح را اجرا کند. در نوبت اول این طرح در یک استان و پس از آن سه استان و در نهایت در گستره کشور اجرا شد. برای این طرح مشوق‌های زیادی در نظر گرفته شد که از ۸۰ هزار تومان آغاز و به ۲۲۰ هزار تومان رسید.

به گفته معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛ مشوق ۲۲۰ هزار تومانی برای «طرح فجرانه» کالابرگ الکترونیکی بهمن ماه سال گذشته و همزمان با سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران اجرا شد که از یک دهک درآمدی آغاز شد و به هفت دهک ارتقا پیدا کرد و ۶۱ میلیون نفر از جمعیت کشور را پوشش داد.

عسگریان با اشاره به میزان استقبال از طرح فجرانه گفته که میزان استقبال از این طرح بیش از ۸۶ درصد بود و این استقبال بسیار عجیبی نسبت به قبل از طرح بود. سه دهک اول درآمدی جامعه ۹۰ درصد از این طرح استقبال کردند که بی‌نظیر بود. این استقبال باعث تقویت سیستم زیرساختی داشت و مردم توانستند بدون مشکل خریدهای خود را انجام بدهند، البته در ابتدای طرح مشکلاتی وجود داشت که آنها را سه روزه رفع کردیم.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه با اجرای «طرح فجرانه» کالابرگ الکترونیکی ۱۵۹ میلیون بسته غذایی توزیع شد که یک دستاورد است، گفت: دستاوردهای این طرح باعث شد بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن مواد غذایی در مدت سه ماه جابه‌جا شد و کمبودی را در این خصوص نداشتیم که نشان می‌داد امنیت کشور در حوزه غذایی بسیار بالا است. در سبد غذایی ۱۱ قلم کالا از جمله گوشت منجمد وجود داشت که گوشت گرم نیز به آن اضافه و توزیع شد.

به گزارش دانا؛ نزدیک به دو ماه از اتمام مهلت کالابرگ الکترونیکی فجرانه گذشته است و این طرح هنوز تعیین تکلیف نشده و این در حالیست که قرار است کابینه جدیدی روانه پاستور شود که احتمالا تا نیمه شهریور باید منتظر شکل‌گیری آن باشیم. بنابراین این سوال مهم برای یارانه‌بگیران مطرح شده که تکلیف کالابرگ فجرانه چه خواهد شد؛ حال باید دید این طرح در دولت چهاردهم به فراموشی سپرده می‌شود یا قرار است وزارتخانه آن از الگوی جدیدی رونمایی کند؟

انتهای خبر/

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *