به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نار خبر؛ حاجیه خانم فاطمه عباسی ورده (مادر مکرمه شهیدان؛ «احمد»؛ «علی»؛ «یونس» و «محمّد» جوادی نیا) متولد ورده ساوه است.
این که یک مادر از ساوه با چهار شهید به عنوان \”اُمُّ البَنین ایران\” شناخته شده است، نشاندهنده احترام و تقدیر از فداکاریهای بزرگ خانوادههای شهدا در کشور است.
این عنوان اشاره به اُمُّ البَنین، مادر حضرت عباس (ع) دارد که چهار پسر خود را در واقعه کربلا از دست داد. چنین اقدامی، گرامی داشت و تکریم این مادر بزرگوار و نمادی از صبر و پایداری زنان ایرانی در طول تاریخ است.
۴جوان رعنا که مادر از انتخاب راهشان احساس غرور میکند. احمد، فرزند دوم او در بحبوحه درگیری کردستان و حمله کوملهها شهید شد. سال۱۳۵۸ و قبل از جنگ. علی محافظ بیت امامخمینی(ره) بود که با شروع جنگ به جبهه رفت. حضور فعالی داشت. البته علی و یونس همیشه با هم بودند و با هم به مناطق جنگی میرفتند. علی در گردان حضرت علی(ع) و یونس در گردان حضرت زهرا(س) فعالیت میکردند. هر دوی آنها در عملیات آزادسازی خرمشهر سال۱۳۶۱ شهید شدند. علی با اصابت تیر به سر و یونس هم در اثر اصابت گلوله به پهلویش. بعد از شهادت آنها محمد راهی جبهه شد. تخریبچی بود و البته در پادگان ۲۱حمزه تعلیم اسلحه میداد. هر ۴۵روز هم به تهران میآمد و سری به مادرش میزد. او در سال۱۳۶۶ و عملیات کربلای۸ به شهادت رسید.
مادر شهیدان جوادنیا که عنوان ام البنین ایران را دریافت کرده است، لحظات دیدار با امام خمینی(ره) و حضور رهبر انقلاب در منزل خود را به عنوان بهترین لحظات زندگیاش میداند. این دیدارها، نمادی از احترام و تقدیر عمیق رهبران انقلاب از فداکاریهای این مادر بزرگوار و خانواده اوست.
این مادر فداکار که چهار فرزند خود را در راه دفاع از میهن و اسلام از دست داده است، در طول سالیان جنگ و بعد از آن، همواره نماد صبر و پایداری بوده است. دیدار با امام خمینی(ره) و حضور رهبر معظم انقلاب در منزل او، نشانهای از توجه و اهمیت مقام رهبری به ایثارگریهای خانوادههای شهدا و تقدیر از صبر و فداکاری آنان است.
این لحظات، علاوه بر ارزش معنوی بالا، تأثیرات عمیقی بر روحیه و انگیزه خانوادههای شهدا داشته و دارد. چنین دیدارهایی، به خانوادههای شهدا یادآوری میکند که فداکاریها و ایثارهای آنان هرگز فراموش نمیشود و همواره در قلب و ذهن مردم و مسئولین کشور جایگاه ویژهای دارند.
انتهای خبر/