به گزارش پایگاه خبری تحلیلینار خبر؛ حجت الاسلام سید عباسامینی در یادداشتی نوشت: انگار همین دیروز بود که آیت الله سید ابراهیم رئیسی بعد از پیروزی در انتخابات ۱۴۰۰ مسند ریاست جمهوری ایران را برای دورهای که هیچ کس گمان نمیبرد که ناتمام بماند، در اختیار گرفت.
این در حالی بود که به اذعان مسئولین کابینه قبل، شرائط کشور شبه بحرانی بود و علاوه بر کمبود منابع ارزی و خالی بودن انبارها و سیلوها از یک سو، و از سوی دیگر بدهی بیسابقه دولتی در نسبت به تولید ناخالص ملی، خطر عالمگیری ویروس کرونا ملت ایران را تهدید میکرد.
اما با روی کار آمدن دولت جدید با همه اما و اگرهایش شاهد مدیریت این معضلات شدیم که هر یک به تنهایی توان از پا در آوردن یک کشور را داشت.
دولت تازه مستقر با اولویتبندی مشکلات روز ابتدا مدیریت کرونا را در دستور کار قرار داد، و پس از آن به تأمین کالاهای اساسی پرداخت.
این دوره در کنار تمام فراز و نشیبهایش نقاط برجستهای را در سپهر سیاسی ایران رقم زد که به تعبیر رهبری و دیگر کارشناسان نصاب جدیدی برای عملکرد متصدیان مدیریت عالی کشور در صفحات تاریخ این مرز و بوم بنا نهاد.
اما متأسفانه این دوره دیری نپایید که چنین حرکت رو به جلویی، ثمرات واقعی خود را در سفرههای مردم ملموس نشان دهد. ولی علیرغم این کوتاهی رشد و ثبات اقتصادی، و خروج تولید و اشتغال از رکود، هم چنین بهربرداری از طرحهایی که در طی سالیان متمادی به فراموشی سپرده شده بود از جمله برجستگیهایی است که مورد تأیید خاص و عام واقع شده و به عنوان دستاورد شگرفی از این تفکر به ارمغان ماند.
با توجه به این راه طی شده، اما دولت جدید بار سنگینی را برای ادای دین به این همه تلاش صادقانه بر دوش خود حس خواهد نمود، چرا که یاد شهید سعید در خاطر مردم نقش بسته است و مردم دولت جدید را با عملکردایشان خواهند سنجید، باشد که رو سپید در آیند.
لکن از اولین ماموریتهایی که بر عهده رئیس جمهور منتخب است، معرفی وزراء هست که نقش اساسی در پیشبرد دولت جدید و عملیاتی کردن برنامههای آن خواهند داشت، پس شایسته که دولت پیش رو، توصیهامیر مؤمنان علی علیه السلام در نامه ۵۲ نهج البلاغه را نصب العین خود قرار دهند، چراکه آن حضرت میفرمایند: بدترین وزرای تو وزیری است که پیش از تو وزیر اشرار بوده، و در گناهانشان شرکت داشته، چنین کسی نباید از محرمان تو باشد، که اینان یاران اهل گناه، و برادران اهل ستماند.
علاوه بر این چه سنجیده است که ملاکات مطرح شده رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز به طور کامل در معرفی هئیت دولت در نظر گرفته شود، چنان که یکی از برجستگیهای دولت قبل ولایتپذیری و اطاعت از سیاستهای رهبری معظم بود.
در آخر باید پیروزی و توفیق دولت منتخب در راستای اهداف انقلاب، که به تعبیر رهبری، موفقیت و کامیابی ملت است را از خداوند متعال مسئلت نمود.
انتهای خبر/