به گزارش پایگاه خبری تحلیلی«دیار آفتاب»؛ به نقل از نار خبر؛ نجیبه خاتون کرمی در گفتگو با خبرنگار نار خبر؛ ضمن تسلیت شهادت حضرت رقیه(س) اظهار کرد: شهادت حضرت رقیه(س) در سن کم و شرایط سخت بعد از واقعه عاشورا، عمق مظلومیت اهل بیت (ع) را نمایان میکند.
وی افزود: حضرت رقیه(س) به عنوان نماد شیعه و تفکر شیعه، به ویژه در شام، به دلیل مظلومیت و شرایط سختی که پس از واقعه عاشورا در آن منطقه تحمل کرد به مظلومیت معروف است.
مدیرحوزه علمیه ریحانه الرسول(س) گفت:ایشان بهعنوان نشانهای از مقاومت و پایداری اهل بیت(ع) در برابر ظلم و ستم سقفیه، به تصویر کشیده شده است و حضرت رقیه(س) در دوران حبس و سختیهای بعد از عاشورا در شام، بهعنوان یک آیت الهی، بر عزم و اراده خانواده امام حسین (ع) تأکید کرد و نشان داد که حتی در شرایط دشوار، اصول و تفکر شیعه همچنان زنده و پویا است.
کرمی تأکید کرد: حضرت رقیه(س) به خاطر سن کم و عشق عمیقش به پدرش، امام حسین (ع)، نقش مهمی در زندگی خانوادگیایشان داشت. یکی از ویژگیهای جالب توجه در مورد حضرت رقیه (س) این است که او با دستهای کوچک و معصومش، سجاده امام حسین (ع) را باز میکرد تا پدرش در آن نماز بخواند. این عمل نشاندهنده عمیقترین عشق و احترام او به پدرش و توجه خاص او به عبادت و نماز بود.
وی یادآور شد: در روزهای عاشورا، حضرت رقیه(س) در کربلا، هر بار که زمان نماز فرا میرسید، سجاده امام حسین(ع) را با دقت و محبت باز میکرد و منتظر مینشست تا پدرش در آن نماز بخواندو این امر نشاندهنده تعلق خاطر عمیق او به روحانیت و عبادت بود.
مدیر حوزه علمیه خواهران ساوه بیان کرد: حضرت رقیه(س) نقش مهمی در معرفی اهل بیت(ع) در واقعه عاشورا داشت و با حضور و رفتار خود در دل حوادث کربلا، به ویژه در دوران اسارت و حبس در شام، موجب شد که پیام مظلومیت اهل بیت(ع) بهطور گستردهتری منتقل شود.
وی درپایان گفت: زحمات و دلاوریهای این دختر کوچک، پیامآور مظلومیت و فداکاری اهل بیت(ع) در برابر ظلم و ستم یزیدیان بود و بهطور غیرمستقیم، چهره واقعی اهل بیت (ع) را به مردم معرفی کرد و این عمل حضرت، نه تنها جنبهای از تفکر شیعه را به تصویر کشید، بلکه در تثبیت تاریخ و هویت اهل بیت(ع) نقش بسزایی داشت.
انتهای خبر/