ضرورت مشارکت عمومی در بهبود وضعیت شهر

شهردار ساوه گفت: مشارکت همگانی در حفظ پاکیزگی و بهبود وضعیت شهر ضروری است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نار خبر؛ رضا مصباحی شنبه شب، در جمع نمازگزاران مسجد محمد رسول الله(ص) واقع در شهرک فجر، اظهار کرد: شهرداری و شورای اسلامی شهر ساوه، با تاسی از فرمایشات مقام معظم رهبری و به‌منظور تحقق نامگذاری سال، عزم خود را جزم کردند تا در برنامه‌ها و پروژه‌های شهری، جهش قابل‌توجهی ایجاد کنند.


وی افزود: شهرداری ساوه در حال حاضر قادر است هر هفته چندین پروژه را افتتاح کند، اما این میزان پیشرفت برای ما کافی نبوده و به آن رضایت نمی‌دهیم و ما همچنان به دنبال تحقق اهداف بلندمدت و ارتقای سطح خدمات شهری هستیم.

مصباحی بیان کرد: در حال حاضر، شهرداری ساوه در حال پیشبرد ۱۳۰ پروژه شاخص است، از جمله پروژه‌هایی همچون کمربندی شرق با اعتباری بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان، احداث بزرگترین شهرک صنوف آلاینده، ساختمان جدید شهرداری، و تولید و پخش روزانه ۷۵۰ تن آسفالت که این پروژه‌ها بخشی از تلاش‌های مستمر مدیریت شهری ساوه برای ارتقاء زیرساخت‌ها و خدمات شهری هستند.


شهردار ساوه تصریح کرد: با این حال، واقعیت این است که توسعه و ساخت یک شهر تنها با شهردار و شورای اسلامی میسر نمی‌شود بلکه هر شهروند باید به سهم خود در این فرآیند مشارکت کند تا بتوانیم به اهداف مشترک‌مان دست یابیم و شهری بهتر بسازیم و مشارکت فعال همه اعضای جامعه در این راستا ضروری است.


وی تأکید کرد: ما باید به وظیفه خود عمل کنیم و مردم نیز باید به سهم خود در این امر مشارکت کنند، همان‌طور که انداختن یک زباله بر دوش یک پاکبان تأثیر منفی می‌گذارد، ریختن زباله‌ها در کانال‌های شهری نیز مشکلات و هزینه‌های بیشتری به‌دنبال خواهد داشت و قطعاً مشارکت همگانی در حفظ پاکیزگی و بهبود وضعیت شهری ضروری است.


مصباحی در خصوص عدم مشارکت برخی شهروندان در توسعه شهر اشاره کرد و گفت: در حال حاضر، به‌طور غیرقانونی ۱۰۰ لیتر بر ثانیه فاضلاب از شهر خارج می‌شود و از هر ۱۰۰ نفر، ۲۰ نفر فاضلاب خانگی خود را در کوچه‌ها ر‌ها می‌کنند که با نگاهی اجمالی به هزینه‌های سنگینی که بر مدیریت شهری تحمیل می‌شود، واضح است که تنها راه حل موجود، مشارکت فعال شهروندان در اداره شهر است.


شهردار ساوه عنوان کرد: مردم می‌توانند با رعایت وظایف شهروندی و پرداخت عوارض، در آبادانی شهر خود سهیم شوند، برای من نیز پرداخت عوارض شهرداری همانند سایر قبض‌هاست، چرا که می‌دانم این پرداخت‌ها به نفع خودم و دیگر همشهریانم است.

وی در ادامه گفت: برای حفظ طراوت و توسعه شهر، هزینه‌های زیادی ضروری است که بخشی از آن باید از طریق مشارکت خود ما تأمین شود، زیرا هر روز از امکانات آن بهره‌مند می‌شویم و با پرداخت عوارض شهرداری، می‌توانیم به‌طور جمعی شهری زیباتر و با کیفیت‌تر بسازیم.


مصباحی بیان کرد: مدیران شهری ساوه بر این باورند که توسعه و آبادانی شهر تنها با حمایت همه‌جانبه مردم در پرداخت به‌موقع عوارض شهری امکان‌پذیر است که در واقع، شهروندان با پرداخت به‌موقع عوارض در پیشبرد پروژه‌های توسعه و بهبود وضعیت شهری نقش اساسی دارند.


وی گفت: متأسفانه، در حال حاضر تنها ۵ درصد از مردم ساوه عوارض شهرداری را پرداخت کرده‌اند، پرداخت حقوق کارگران نظافت و جمع‌آوری زباله نیازمند مشارکت شهروندان در تأمین بهای خدمات شهری است، چرا که حقوق این کارگران زحمتکش باید از محل عوارض شهرداری و بهای خدمات شهری تأمین شود.

انتهای خبر/

اخبار مرتبط:

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *