سکینه سنمبر در گفتگو با خبرنگار نار خبر؛ در مورد نقش صنایع کوچک در تحقق جهش تولید، اظهار کرد: صنایع کوچک در عرصه تولید و کارآفرینی به عنوان یکی از مهمترین و مؤثرترین عوامل در ارتقاء جایگاه صنعتی کشور و استانها به شمار میآیند.
وی افزود: این صنایع با فراهم کردن فرصتهای شغلی، ارتقای فناوری و ایجاد ارزش افزوده، نقش حیاتی در توسعه اقتصادی و اجتماعی ایفا میکنند.
این کارآفرین ساوجی گفت: این صنایع با طیف وسیعی از انواع گوناگون محصولات تولیدی، پایهگذار بسیار مناسبی برای توسعه صنعتی، اشتغال زایی پایدار و گسترش عدالت اجتماعی میباشد و کمک بسیار مؤثری به تولید ناخالص داخل کشور و توزیع مناسب ثروت و توسعه مناطق حاشیهای و تأمین تولیدات عمومی مورد نیاز کشور و کاهش فقر میباشند.
سنمبر در ادامه یادآور شد: با مشارکت مردم در ایجاد کارگاههای تولیدی، از یک سو زمینه برای جهش تولید فراهم میشود و از سوی دیگر، مسأله اشتغال و تولید در کشور به طور مؤثری حل میگردد و این همکاری عمومی نه تنها باعث تقویت بسترهای اقتصادی و ایجاد فرصتهای شغلی جدید میشود، بلکه موجب افزایش تولید و بهرهوری نیز خواهد شد.
وی تصریح کرد: این صنایع در طبقهبندی شرکتها به لحاظ اندازه در مراتب پایینتری نسبت به شرکتهای بزرگ قرار دارند و از نظر سیاستهای کلان اقتصادی شرکتهای بزرگ مورد توجه هستند.
سنمبر بیان کرد: صنایع کوچک و متوسط به عنوان پیشرانهای اقتصادی، نقش بسیار مهمی در اشتغالزایی و نوآوری ایفا میکنند. این صنایع با ایجاد فرصتهای شغلی و آموزش نیروی کار، همچنین با توسعه صادرات و جذب سرمایهگذاری، به رشد و توسعه اقتصاد کشور کمک شایانی میکنند.
وی بیتوجهی به وضعیت اقتصادی و کار صنایع کوچک را از مشکلات این صنایع دانست و گفت: بزرگترین مشکل در زمینه صنایع کوچک، عدم فروش اجناس و نبود زمینههای مناسب برای فروش است که ناشی از عدم دسترسی به شبکههای توزیع، بازاریابی ناکافی و کمبود بازار هدف است که مسئولان باید به این امر توجه کنند.
این کارآفرین در ادامه عنوان کرد: مسأله قاچاق اجناس مورد نیاز مردم از خارج به قیمتهای ارزانتر نسبت به تولیدات داخلی و همچنین عدم حمایت از تولیدات داخلی، یکی از چالشهای مهم در حوزه صنایع کوچک و متوسط است که نیازمند بررسی میباشد.
سنمبر در پایان گفت: برای حل این مشکلات، نیاز به اقدامات جامع و هماهنگ شامل تقویت نظارتها بر قاچاق، حمایتهای مالی و فنی از تولیدکنندگان داخلی، و ایجاد سیاستهای حمایتی و انگیزشی برای ارتقاء کیفیت و رقابتپذیری تولیدات داخلی وجود دارد.
انتهای خبر/