«بانو سمیه» دستان پرمهر را می‌طلبد

مدیر مرکز بانو سمیه گفت: نگهداری و تأمین نیاز‌های معلولین«بانو سمیه» اعم از مالی و معنوی عمدتاً از طریق حمایت‌های سخاوتمندانه خیرین و نیکوکاران تأمین می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی  نار خبر؛  آسایشگاه معلولین بانو سمیه ساوه از سال ۱۳۶۳ کار خود را با ۷۰ نفر معلول عقب‌مانده ذهنی در گروه سنی ۱۵ تا ۳۵ سال از گروه مؤنث در سطح استان مرکزی آغاز کرد و تعداد معلولین تحت پوشش آن از همان سال تا به امسال به ۱۲۲ نفر رسید.
از سال ۱۳۷۹ این آسایشگاه تحت عنوان مؤسسه خیریه خدمات معلولین بانو سمیه به ثبت رسید و طبق اساسنامه سازمان بهزیستی به هیأت مدیره واگذار شد.
عباس خلیلی در گفتگو با خبرنگار نار خبر؛ اظهار کرد: این آسایشگاه معلولین، با توانایی پذیرش ۱۳۰ نفر از افراد آسیب‌پذیر و عمدتاً مددجویان سازمان بهزیستی، به عنوان یکی از مراکز فعال در زمینه حمایت و آموزش معلولان شناخته می‌شود.
خلیلی افزود: در این آسایشگاه، برنامه‌های آموزشی متنوعی از جمله کلاس‌های خیاطی، موسیقی، گلدوزی و قلاب‌بافی به منظور تقویت مهارت‌های فردی و ارتقاء کیفیت زندگی معلولان برگزار می‌شود.

خلیلی تصریح کرد: نگهداری و تأمین نیاز‌های این عزیزان به‌طور عمده از طریق کمک‌های خیرین و نیکوکاران تأمین می‌شود، در حالی که تنها درصد محدودی از هزینه‌های این مرکز از یارانه دولتی تأمین می‌شود.
وی در خصوص ارائه خدمات پزشکی و پرستاری در این آسایشگاه گفت: در این مجموعه، تیمی متشکل از ۵۰ نیروی پزشک و پرستار با تجربه و متخصص به ارائه خدمات پزشکی و پرستاری مشغول هستند و این نیرو‌ها با هدف تأمین سلامت، نظارت بر درمان‌ها و ارائه مراقبت‌های پزشکی به افراد تحت پوشش، نقش حیاتی در بهبود کیفیت زندگی و سلامت معلولان ایفا می‌کنند.
خلیلی تأکید کرد: در آسایشگاه معلولین، متأسفانه ۶۰ درصد از افراد تحت پوشش، فاقد کمک و یاوری هستند و هیچ حامی خاصی ندارند واین وضعیت نیاز به توجه ویژه و حمایت‌های جامعه و خیرین را بیش از پیش آشکار می‌کند.
مدیر این مرکز گفت: نیاز‌های معلولان بانو سمیه ساوه شامل نیاز‌های عاطفی و روحی و روانی نظیر بازدید خانواده‌ها، مدارس، ارگان‌های دولتی و… و نیاز‌های خوراکی، پوشاک و البسه، نیاز‌های تفریحی و گردشگری و… و نیز نیاز‌های درمانی و توانبخشی است.
وی عنوان کرد: در این آسایشگاه، ۳۲ نفر وجود دارند که به دلیل محدودیت‌های حرکتی خود، به کمک و مراقبت دائمی نیاز دارند و این افراد علاوه بر معلولیت ذهنی، دچار معلولیت جسمی هستند و مادریاران در این آسایشگاه وظایف مختلفی ازجمله، مراقبت‌های بهداشتی، حمایت عاطفی و اجتماعی و… را برای این افراد انجام می‌دهند.

اخبار مرتبط:

ارسال نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *