به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نار خبر؛ مراسم افتتاحیه سطح ۴ مرکزتخصصی حوزوی ریحانه الرسول(س) ساوه با حضور حجت الاسلام والمسلمین گودرزی مدیرحوزه علمیه خواهران استان مرکزی و معاونین، امام جمعه ساوه، مؤسس و مدیران و معاونین مدارس علمیه شهرستان ساوه برگزار شد.
حجت الاسلام مجتبی گودرزی در این مراسم اظهار کرد: رسالت حوزههای علمیه در فقه، فقاهت و اجتهاد، بهعنوان مبنای دانش دینی، بسیار حائز اهمیت است وا نهتنها به آموزش علوم دینی و فقه میپردازند، بلکه بر تربیت و تهذیب نفس طلاب نیز تأکید دارند.
وی افزود: تزکیه و تعلیم بهعنوان دو رکن اساسی در مدارس علمیه، به پرورش روحانیون متعهد و آگاه کمک میکند که در جامعه نقش مؤثری ایفا کنند. بدین ترتیب، حوزههای علمیه با تمرکز بر این اهداف، زمینهساز تحقق ارزشهای اخلاقی و اجتماعی در جامعه اسلامی میشوند.
وی افزود: اگرچه سطح ۴ از سطوح عالی علم و تعلیم است، لازم است بنیانهای آن بر اساس تهذیب و اخلاق بنا شود و در حالی که علم جایگاه ویژهای دارد، باید اخلاقیات و تهذیب بهطور عمیق با علم عجین شوند تا مؤثر واقع گردند.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان مرکزی تصریح کرد: حوزههای علمیه خواهران در سراسر کشور آثار مثبتی در مسائل اجتماعی، از جمله عفاف و حجاب و جمعیت، بهجا گذاشتهاند و بهعنوان نیروهای توانمند در استانداریها و فرمانداریها شناخته میشوند.
وی با تأکید بر سیره و روش علما و بزرگان، به طلاب توصیه کرد که به انسانسازی و خودسازی توجه داشته باشند.
در ادامه، حجتالاسلام رحیمی، امام جمعه شهرستان ساوه، به رسالت طلاب اشاره کرد و گفت: تقوا و علم برای یک طلبه بسیار ضروری است و اگر یکی از این دو مقوله در زندگی او نباشد، ممکن است به آسیبهایی دچار شود و باید تزکیه و تعلیم بهعنوان دو رکن اصلی مدارس علمیه، باید همواره مورد توجه قرار گیرد.
وی همچنین افزود: حضور خواهران طلبه در عرصههای مختلف اجتماعی برای رسیدگی به امور دینی بانوان ضروری است. خواهران طلبه نهتنها در زمینه تعلیم و تربیت نقش مؤثری ایفا میکنند، بلکه میتوانند در ترویج معارف دینی و ارائه راهکارهای عملی در مسائل مربوط به خانواده و جامعه نیز تأثیرگذار باشند و در این راستا، لازم است طلاب خواهر به تقویت مهارتهای خود در عرصههای اجتماعی و فرهنگی پرداخته و به عنوان الگوهایی در میان زنان جامعه عمل کنند.
کرمی مدیر مؤسسه آموزش عالی ریحانه الرسول(س) ضمن عرض تسلیت شهادت رهبر مقاومت سیدحسن نصرالله، اظهار داشت: انسان هر چقدر در راه آموزش علم و دانش تلاش کند، راه پیشرفت و زندگی را میتواند سپری کند.
وی تأکید کرد: طلبه از علوم و معارف برای نشر و ترویج احکام الهی استفاده میکند و با ترسیم احکام و معارف اسلامی در قالبهای مختلف، فهم علوم دینی را برای مخاطبان آسان میکند.
انتهای خبر/