به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نار خبر؛ فرزاد مخلص الائمه ر امروز در مراسم افتتاح پروژههای مدیریت شهری ساوه به حمله موشکی به رژیم صهیونیستی اشاره و اظهار کرد: قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران مایه غرور و عزت ملت ایران است.
وی به تاریخ شهریورماه سال ۱۳۲۰ اشاره کرد و گفت: در آن زمان، ایران از جهات مختلف مورد هجوم قرار گرفت و نهایتاً به اشغال درآمد، در حالی که رژیم پهلوی نتوانست در برابر این تجاوز مقاومت کند.
وی افزود: اما امروز، قدرت بازدارندگی نظام اسلامی که حاصل دوران هشت سال دفاع مقدس است، موجبایستادگی در برابر زورگویان و مستکبران جهانی شده و نیروهای مسلح اجازه تعرض به این کشور را نمیدهند.
استاندار مرکزی گفت: خدمات شهری، ایمنی شهروندان و رفاه اجتماعی از سیاستهای اساسی وزارت کشور هستند که از طریق شهرداریهای سراسر کشور به اجرا درمیآیند.
وی افزود: شهرداری ساوه در تأمین زیرساختهای مورد نیاز شهروندان و ایجاد فضاهای تفرجگاهی و رفاهی، پیشگام است و امروز ۵ پروژه مهم شهری در ساوه افتتاح میشود.
مخلص الائمه تصریح کرد:ایستگاه شماره ۵ آتشنشانی شهرداری ساوه با سرمایهگذاری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان دارای تجهیزات خوبی است.
وی بیان کرد: امروز یکی از بزرگترین نردبانهای آتشنشانی استان مرکزی به طول ۵۶ متر در اینایستگاه رونمایی شد و عملیات اجرایی احداث پارک بانوان دیگری در نقاط حاشیهای شهر ساوه آغاز گردید. همچنین، اجرای خط کنارگذر شرقی شهر ساوه با ارزشی بالغ بر پنج هزار میلیارد ریال در حال انجام است و پیشبینی میشود تا قبل از پایان سال جاری به بهرهبرداری برسد.
استاندار مرکزی در ادامه گفت: بودجه عمرانی استان نسبت به سنوات گذشته ۱۰ برابر افزایش یافته است؛ بهطوریکه در سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ مجموعاً بالغ بر ۱۰۶ هزار میلیارد ریال در حوزههای زیرساختی، سلامت، محورهای مواصلاتی، ورزش و فرهنگی هزینه شده است. همچنین، به همین میزان اعتبار در حوزه شهرداریها و دهیاریهای استان از محل مالیات بر ارزش افزوده صرف شده است.
وی عنوان کرد: بودجه عمرانی هزینهشده در استان طی دو سال گذشته معادل ۳. ۳ برابر کل ۶ سال گذشته و ۱۰ برابر سنوات قبل بوده است که شتابی در اجرای پروژهها و اتمام طرحهای نیمهتمام را به همراه داشته است.
مخلص الائمه خاطرنشان کرد: در حوزه راههای بینشهری، اعتبار راهداری و راهسازی تقریباً معادل ۱۰ تا ۱۲ سال گذشته هزینه شده است. همچنین، پروژههای بزرگ درونشهری مانند کنارگذر شرقی ساوه که مدتهاست عملیات اجرایی آن آغاز شده، شتاب گرفته و به عنوان دومین پروژه عمرانی مدیریت شهری تاریخ استان، پس از میدان امام خمینی (ره) اراک محسوب میشود. در مجموع، روند توسعه در استان با گذشته کاملاً غیرقابل مقایسه است.
گفتنی است این پنج پروژه شهری شامل افتتاح بوستان انار در زمینی به مساحت هشت هزار متر مربع با اعتباری بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان، ساختمان شماره ۵ آتش نشانی در زمینی به مساحت ۲ هزار متر مربع با اعتباری بالغ بر ۲۵ میلیارد تومان، رونمایی از اولین نردبان ۵۶ متری هیدولیکی امداد و نجات آتش نشای استان مرکزی در ساوه با صرف ۱۰۷ میلیارد تومان و پروژه لاین شرقی کنار گذر امام علی (ع) به طول ۱۷ کیلومتر مسیر رفت و برگشت با صرف ۵۰۰ میلیارد تومان بود.
انتهای خبر/