امیرحسین بیاتی در گفتگو با خبرنگار نار خبر؛ در خصوص شهادت شهید نصرالله و عملیات غرورآفرین وعده صادق ۲ گفت: اتفاقی که در منطقه شاهدآن هستیم موضوع سر وجود یا عدم رژیم صهیونیستی است و امروز مقاومت باید بابرنامهتر از گذشته عمل کند.
وی افزود: سپاه سه پایگاه نظامی نواتیم، ختساریم و تل نوف رژیم اسرائیل در اطراف تلآویو را هدف قرار داد و علاوه بر آن سپاه مقر موساد یا همان پایگاه گلیلوت در شمال تل آویو را نیز مورد اصابت موشک قرار داد.
تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: عملیات وعده صادق ۲ بهطور چشمگیری با عملیات وعده صادق ۱ متفاوت بود، در عملیات اول، هدف اصلی شکستن هیمنه رژیم صهیونیستی و نشان دادن اراده ملت ایران بود؛ بهطوری که هیچ کشوری جرات مقابله با این رژیم را نداشت و در آن زمان، تمرکز بر این بود که نشان دهیم اراده ملت ایران میتواند موازنه قدرت را تغییر دهد، اما در عملیات وعده صادق ۲، علاوه بر تأکید بر اراده، هدف به وضوح ضربه زدن به رژیم صهیونیستی بود و این عملیات بهنوعی اثبات اراده و توانمندیهای مقاومت بود که نشان میداد میتوان با طراحی و برنامهریزی مناسب، به اهداف کلیدی ضربه زد.
بیاتی بیان کرد: شهادت فرماندهان مقاومت و اقدامات رژیم صهیونیستی در این زمینه به نوعی واکنشی به وضعیت بحرانی و بنبست راهبردی بود که رژیم در مواجهه با تحولات مستمر و مقاومتهای مؤثر احساس میکرد.
وی افزود: این اقدامات، که ممکن است آخرین تلاشهای رژیم صهیونیستی برای حفظ موجودیت خود تلقی شود، نشاندهنده ترس و نگرانی آنها از گسترش فعالیتهای مقاومت و تهدیدات بالقوهای است که امنیت آنها را به خطر میاندازد.
بیاتی در ادامه اظهار کرد: شهادت این فرماندهان بدون شک تأثیر عمیقی بر روند و حرکت مقاومت دارد، و نمیتوانیم این واقعیت را نادیده بگیریم. شخصیتهایی مانند سید حسن نصرالله نقش مهمی در هدایت و تقویت حرکتهای مقاومت ایفا کردهاند. با این حال، مکتب تشیع و فرهنگ شهادت همواره نشاندهندهای از قدرت و استمرار هستند و به عنوان نمونه، زمانی که سردار سلیمانی به شهادت رسید، مقام معظم رهبری بیان کردند که او برای آمریکا و رژیم صهیونیستی خطرناکتر خواهد بود. این حقیقت نشان میدهد که شهادت نیز میتواند منجر به تقویت و گسترش جنبشهای مقاومت شود و راه را برای آیندهای پایدارتر هموار کند.
این کارشناس سیاسی یادآور شد: شهادت سردار سلیمانی نه تنها رژیم صهیونیستی را امنتر نکرد، بلکه بر ناامنیهای آن افزوده است و همچنین شهادت سید حسن نصرالله میتواند دمیدن روحی تازه در رگهای مقاومت باشد و آغازگر تحولی جدید باشد، مشابه قیام امام حسین (ع) که خونش حرکتی جدید در مسیر اسلام ایجاد کرد، این وقایع نشان میدهند که رژیم صهیونیستی نمیتواند با ترور، جریان مقاومت را متوقف کند.
وی تأکید کرد: تجربههای گذشته، مانند ترور شهید سید عباس موسوی، که به اشتباه پایان مقاومت حزبالله تصور میشد، نشان میدهد که هر بار با ظهور شخصیتهای جدید، موجی از پیشرفت و موفقیت در مقاومت شکل میگیرد. پیروزیهای حزبالله در سال ۲۰۰۰ و جنگ ۳۳ روزه در سال ۲۰۰۶ گواهی بر این است که مقاومت همواره در برابر تهدیداتایستاده و پیروز خواهد شد.
تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: در دوران جنگهای منطقهای و بهخصوص با ظهور داعش، آمریکاییها به دنبال ایجاد بیثباتی در منطقه و ناامنی برای جمهوری اسلامی ایران بودند که در این شرایط، نقش حزبالله لبنان با مدیریت سید حسن نصرالله بسیار حائز اهمیت بود و توانست در مقابله با طرحهای آمریکا به موفقیتهای چشمگیری دست یابد.
بیاتی عنوان کرد: همافزایی و هماهنگی حزبالله و سردار سلیمانی باعث شد که منطقه از التهاب و ناامنی نجات یابد و دنیای امروز به فداکاریهای آنها مدیون است. این همکاری نه تنها اروپا بلکه غرب آسیا را نیز از چنگال داعش و ناامنی رهایی بخشید.
وی در پایان گفت: حضور قدرتمند حزبالله در مقابل رژیم صهیونیستی نشاندهنده نادرستی تحلیلهایی است که در سالهای ۹۰ و ۷۱ مطرح میشدو این واقعیت که مقاومت همچنان زنده و پایدار است، گواهی بر این است که توان حزبالله لبنان نه تنها کاهش نیافته، بلکه با روحیه و عزم بیشتری به فعالیت ادامه خواهد داد.
انتهای خبر/