به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نار خبر؛ حجت الاسلام محمد سبزی در روز دوشنبه ۱۴ آبانماه در آئین افتتاحیه سومین جشنواره ملی تولید و صادرات انار ساوه، که در مسجد جامع این شهر برگزار شد، اظهار کرد: این جشنواره در سطح ملی برگزار شده و تحول عظیمی را در زمینه تولید و صادرات انار ایجاد کرده است که این رویداد نه تنها فرصتی برای نمایش توانمندیهای کشاورزی و صادراتی ما فراهم کرده، بلکه دستاوردهای زیادی نیز به همراه داشته است.
وی افزود: خشکسالی آسیب جدی به کشاورزی ساوه، به ویژه محصول انار، وارد کرده است. با این حال، انارکاران با شور و اشتیاق و انگیزهای بالا در این جشنواره شرکت کردند که بیش از ۱۰۰ غرفه عرضه انار و صنایع دستی ساوه در نمایشگاه برپا شده که نشاندهنده عزم راسخ و تلاش مستمر تولیدکنندگان ساوه است.
حجت الاسلام سبزی همچنین به اهمیت حمایت از کشاورزان در شرایط دشوار اشاره کرد و افزود: این نمایشگاه فرصتی برای معرفی ظرفیتها و قابلیتهای منطقه است وامید داریم با همکاری یکدیگربتوانیم به رونق هرچه بیشتر این صنعت کمک کنیم.
وی به اهداف برگزاری این جشنواره اشاره و گفت: همزمان با هفته فرهنگی ساوه، برگزاری جشنواره ملی انار موجب اتحاد و انسجام ملی و همچنین ایجاد شور و نشاط اجتماعی در شهرستان شده است که این وحدت و همبستگی، مهمترین دستاورد این جشنواره به شمار میرود و نشاندهنده قدرت و پتانسیل اجتماعی ما در مواجهه با چالشهاست.
نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی گفت: این جشنواره فرصتی است برای نمایش فرهنگ و هنر محلی، است که با این رویدادها، بتوانیم ظرفیتهای فرهنگی و اقتصادی شهرستان را بیش از پیش معرفی کنیم.
وی معرفی انار و محصولات کشاورزی در کمیته علمی جشنواره را از دیگر دستاوردهای مهم جشنواره دانست و گفت: یکی دیگر از آثار و نتایج جشنوارههای گذشته، واگذاری ۲۰ هکتار زمین برای احداث پایانه صادراتی انار و محصولات کشاورزی است که شامل استقرار گمرک، بانک کشاورزی، سورتینگ و دیگر امکانات میشود.
نماینده ساوه و زرندیه همچنین به کاربردهای انرژی هستهای در بخش کشاورزی اشاره کرد و گفت: استفاده از سوپرجاذبها برای مقابله با خشکسالی و پرتودهی، که هماکنون در ۱۲ استان انجام میشود، میتواند موجب ماندگاری بیشتر محصول و تقویت صادرات گردد.
وی در پایان گفت: با جذب سرمایهگذار، میتوان در پایانه صادراتی انار یک مرکز پرتودهی ایجاد کرد تا مبادی ورودی و خروجی محصولات تحت پرتودهی قرار گیرند و بدین ترتیب تحولی در بخش کشاورزی به وجود آید.
انتهای خبر/