به گزارش پایگاه خبری تحلیلی نار خبر؛ جمشید رحیمی در دیدار با شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر ساوه گفت: این نیروگاه توسط گروه صنعتی کاوه فلوت با جانمایی برق باختر در زمینی به مساحت ۴۰۰ هکتار احداث خواهد شد.
وی افزود: در صورت واگذاری زمین مورد نیاز برای احداث این نیروگاه، عملیات اجرایی آن آغاز خواهد شد وهمچنین در حال حاضر، یک نیروگاه خورشیدی دیگر در شهرستان مامونیه توسط همین مجموعه در حال احداث است که با حضور وزیر نیرو کلنگزنی شد و تاکنون ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.
رحیمی در ادامه گفت: احداث نیروگاه ۲۵۰ مگاواتی در ساوه بسیار ارزشمند است، زیرا در حال حاضر تمامی کشورها به سمت استفاده از انرژیهای خورشیدی پیش میروند، اما کشور ما با وجود شرایط مساعد و ظرفیتهای بالقوه، از این روند عقب مانده است.
وی همچنین به اقدامات گذشته برای احداث نیروگاههای خورشیدی در ساوه اشاره کرد و افزود: اگرچه در گذشته پروژههای مشابه در این شهر مطرح شد، اما به نتیجه نرسیدند که یکی از دلایل این ناکامی، درخواست تسهیلات دولتی توسط متقاضیان بود؛ در حالی که این گروه صنعتی بدون نیاز به تسهیلات دولتی اقدام به اجرای این پروژه خواهد کرد.
به گفته رحیمی، با احداث نیروگاه خورشیدی ۴۰۰ هکتاری در ساوه، این شهر میتواند بزرگترین نیروگاه خورشیدی کشور را به خود اختصاص دهد.
وی در ادامه به دیگر فعالیتهای گروه صنعتی شیشه کاوه در ساوه اشاره کرد و گفت: تاکنون ۸ مدرسه ساخته و به بهرهبرداری رسیده است و همچنین دو مدرسه دیگر در حال احداث است و یک مجموعه فاخر شامل ۶ مدرسه، دو سالن ورزشی، سالن همایش و رصدخانه در حال تکمیل است که به زودی تحویل مردم ساوه خواهد شد.
رحیمی همچنین در مورد حمایتهای این مجموعه از حوزه بهداشت و درمان اظهار داشت: تاکنون ۲۸ میلیارد تومان در عملیات احداث بیمارستان جدید ساوه هزینه شده است،علاوه بر این، این گروه ۳۰۰ میلیون تومان به هیئتهای ورزشی ساوه کمک کرده است و در صورت تخصیص زمین مناسب، آمادگی دارد که یک زمین ورزشی چمن در ساوه احداث کند.
وی در پایان از آمادگی گروه صنعتی شیشه کاوه فلوت برای مرمت و حفظ باروی شهر در ضلع جنوب مسجد جامع با استفاده از حفاظهای شیشهای خبر داد.
انتهای خبر/