به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «نار خبر»؛ حجتالاسلام جعفر رحیمی درخطبههای این هفته نماز جمعه شهرستان ساوه با اشاره به فرا رسیدن روز دانشجو گفت: دانشجویان بهعنوان مؤذنان جامعه، مسئولیت سنگینی در تحقق انقلاب اسلامی و تشکیل دولت، جامعه و تمدن اسلامی دارند. آگاهی و بصیرت آنها در پیگیری مطالبات مردم و سازماندهی نیروهای مجرب اهمیت دارد.
وی افزود: در تمثیل شهید بهشتی، «نماز» به آگاهی مردم جامعه تعبیر میشود. دانشجویان باید برای افزایش آگاهی مردم تلاش کنند، زیرا غفلت از این مهم، جامعه را در بزنگاههای تاریخی دچار ضرر خواهد کرد.
رحیمی تصریح کرد: مهمترین مسالهای که ۱۶ آذر ۱۳۳۲ را نسبت به بسیاری از رخدادها متمایز کرده، این است که جریان دانشجویی مسلمان بر خلاف بسیاری از سیاسیون و روشنفکران چپ و راست که یا خود در شکلگیری کودتا دخالت داشتند و یا با دولت کودتا کنار آمده بودند، برای مقابله با استبداد و استکبار وارد میدان شد تا آنجا که خونش، سنگفرشهای دانشگاه تهران را رنگین کرد.
خطیب جمعه ساوه تاکید کرد: دانشجویان از ۱۶ آذر ۱۳۳۲ به بعد،، در حماسههای انقلابی مختلف نقش برجستهای ایفا کردند و حضور آنان در پیروزی انقلاب، تسخیر لانه جاسوسی، دفاع مقدس و تولید علم، باعث شد تا ایران از فرزندانی شایسته بهرهمند شود ورهبر معظم انقلاب با توجه به این نقش، جوانان را در بیانیه گام دوم انقلاب مخاطب اصلی خود قرار دادند.
رحیمی به سالروز تشکیل شورای عالی انقلاب فرهنگی اشاره وبیان کرد: باید به تهاجم فرهنگی دشمن واکنش نشان داد و برنامهریزی مناسب کرد وبا توجه به اینکه امروز کشور از لحاظ فرهنگی مورد تهاجم است باید راهبردهایی را برای کنترل مورد توجه قرار داد.
امام جمعه ساوه عنوان کرد: اولین راهبرد در دفاع فرهنگی، باور عملی به جنگ فرهنگی است. تهاجم فرهنگی دشمن، واقعیتی سازمانیافته است که نیازمند برنامهریزی در سطوح مختلف برای مقابله با آن است وآگاهی از اشکال مختلف این تهاجم، از ضروریات است.
وی افزود: راهبرد دوم، شناسایی و مقابله با تهاجمات دشمن در زمینه فرهنگ انقلاب اسلامی و تربیت نیروهای متخصص و کارآمد است. دشمن با برنامهریزی برای جذب استعدادها، به دنبال آسیب به هویت ملی و دینی است.
رحیمی در ادامه گفت: راهبرد سوم، هویتشناسی ایران اسلامی است. ایران اسلامی با تاریخی غنی در علوم دینی و فرهنگی، باید هویت خود را حفظ کند و از تهدیدات و تهاجمات فرهنگی دشمن جلوگیری نماید.
امام جمعه ساوه یادآور شد: یکی از نکات مهم، این است که فرهنگ اسلامی و ملی را محدود به آموزش و کلاسها نکنیم. بخش عمدهای از فرهنگ، فرهنگ عمومی است که باید از طریق شناسایی مشکلات فرهنگی و درمان آنها با نگرش تخصصی و انقلابگونه، توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی انجام گیرد.
وی در پایان گفت: تولید نیروی انسانی کارآمد برای مدیریت انقلاب از جمله نکات مهم است و این امرباید از سطح دبستانها آغاز شده و تا دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی ادامه ییابد زیرا تأمین و بهبود این نیروهای انسانی متخصص، مسئولیت اصلی را در مسیر پیشبرد انقلاب و تمدن اسلامی پیش خواهد برد.
انتهای خبر/