به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «نار خبر» حجتالاسلام جعفر رحیمی در خطبههای این هفته نماز جمعه شهرستان ساوه گفت: یکی از عوامل پیدایش فتنه در جامعه اسلامی، ضعف اخلاقی افراد است و لذا برای خشکاندن ریشههای فتنه لازم است که اخلاق اسلامی در همه سطوح ترویج شود.
وی افزود: اخلاق اجتماعی، سیاسی، نقد، خانواده، معاشرت باید در بین جامعه ترویج و فرهنگسازی شود. اگر جامعهای تربیت به آداب الهی بشود چنین شخصی یا جامعهای دچار تزلزل اخلاقی و عقیدتی نمیشود و موقع هجوم فتنه چنین کسی دچار تردید نمیشود.
خطیب جمعه ساوه ضمن توصیه به اولیا و مربیان در مورد نگهداری و مراقبت فرزندان تصریح کرد: فتنهها و دشمنان در کمین هستند و مع الاسف وارد خانه شدهاند و در این شبکه اجتماعی انواع فسادها وجود داردکه اگر قدری کوتاهی کنیم بچههایمان را دزدیده و بردهاند و راه برگشت بسیار مشکل است.
رحیمی تأکید کرد: نخستین سنگری که مورد حمله قرار میگیرد اعتقاد مردم است و فتنه گران تلاش میکند با برنامههای مختلف مردم را دچار تردید و دودلی سازند و هر زمان که به این مهم توفیق یابند نفوذ در سایر سنگرها و انهدام نیروهای مقابل بسیار آسان خواهد بود.
وی یادآورشد: نخستین برنامه جریان نفاق و فتنه، جذب نیروهای اصیل و سرمایهگذاری برای شکار نخبگان و نیروهای مؤثر است. نیروهایی که دارای شعور اجتماعی هستند و نسبت به مسائل مختلف حساساند. اگر دشمن بتواند با نفوذ در درون جبهه حریف نیروهای مؤثر و کارآمد را جذب کند به سهولت میتواند بر آنان پیروز شود و سختترین ضربهها را با همین نیروها وارد سازد.
وی گفت: نمونه بارز و روشن این موضوع در فتنههای منافقان و بنی صدر در ایران اتفاق افتاد و در این فتنه بسیاری از بهترین جوانهای این کشور نابود شدند و شما اگر سالهای گذشته را بنگرید میبینید چگونه نیروهای انقلاب را فتنه سوزانده و از بین برده و دود این آتش چقدر چشمهای بیگناه را از بین برده و کور کرده است.
رحیمی در ادامه گفت: راه نجات پناه بردن به دامن اهل بیت (ع) و امروز پناه بردن به دامن نائب بر حقشان حضرت آیت الله خامنهای است. یعنی پناه بردن بر کشتی نجات ولایت انسان را از همه طغیانها و طوفانها نجات خواهد داد.
خطیب جمعه ساوه به یومالله ۹ دی ۱۳۸۸ اشاره و اظهار کرد: ۹ دی ۱۳۸۸ یکی از ایامالله انقلاب اسلامی و از روزهای ماندگار در تاریخ انقلاب اسلامی است و در این روز ملت ایران بر یک فتنه بزرگ غلبه کردند و توانستند با بصیرت و همدلی و وحدت و صبر خویش در برابر جریانهای باطل و غرب گرا، موضع حق را اتخاذ کند.
وی در ادامه بیان کرد: تلاش برای بقای ۹ دی صرفاً تلاش برای زنده نگه داشتن یک خاطره نیست زیرا ۹ دی نماد حیات و آگاهی ملت ایران در عرصه سیاست است و زنده نگه داشتن آن به این است که امروزه نیز در برابر فتنههای احتمالی آگاه و بیدار و روشن باشیم.
رحیمی در ادامه به سالگرد شهادت سردار بزرگ اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی اشاره کرده و عنوان کرد: انسان تراز عصر غیبت، انسانی ولایی است. ولایتمداری در کتاب طرح کلیاندیشه اسلامی بهخوبی تعریف شده است و داری، سه رکن ارتباط با ولی، ارتباط با مردم و جهاد و درگیری با دشمن است که این سه ویژگی در حاج قاسم بهخوبی مشهود بود.
امام جمعه ساوه گفت: ارتباط حاج قاسم با ولیّ، ارتباطی فکری، عملی و عاطفی بود، یعنی در این رابطه، حاج قاسم ولیّ را حکیمانه میفهمید و بهلحاظ حکمی واندیشهای مثل ولیّ تحلیل میکند و مثل او اقدام میکند. از آن طرف ارتباطش را با مردم را مشاهده کنیم میبینیم که طیفهای مختلف را فررندان خودش میبیند.
رحیمی عنوان کرد: شهید سلیمانی سردار امنیت و صلح بود و در هر منطقهای که قدم میگذاشت، امنیت و آرامش را برای مردم به ارمغان میآورد که این ویژگی باعث شد که برای وحدت و همبستگی مردم عراق تمام وقت خود را صرف کند.
وی بیان کرد: ویژگی دیگر حاج قاسم، اعتدال و جذب حداکثری بود وهمیشه بر این باور بود که باید چتر ولایت و انقلاب را بر سر همه گستراند و تفکرش نماد واقعی اعتدال بود، شجاعت و نترسیدن از مرگ از ویژگیهای بارز شخصیتی او بود.
امام جمعه ساوه در پایان گفت: شهید سلیمانی نه تنها فرمانده نظامی، بلکه یک استراتژیست، دیپلمات انقلابی و سیاستمدار اندیشمند بود.